Slika nije pronađena

Svaka cura koja drži do sebe voli imati lijepe i njegovane nokte, no one koje su opsjednute modom idu korak dalje, pa čak i odabir svoje manikure usklađuju s trendovima!

Nail art je svakako postao zasebna umjetnost, koja vrlo često nije praktična, no nitko ne očekuje od tebe (ili bilo koga drugoga) da s takvim noktima zaista i živi. Štoviše, vidjet ćeš kako su trendovi kojima ćemo se voditi sljedećih par mjeseci, podosta minimalistički!

Naglašeni nokti

Iako sam trend zvuči kao da se radi o jako upadljivim noktima, zaista se radi o savršenoj manikuri za one koje ne vole plijeniti pozornost svojim noktima. Odabereš što svjetliju i neupadljiviju boju, te se onda na jednom noktu poigraš!

Na tebi je da odabereš hoćeš li staviti poseban motiv na jednom noktu ili hoće li samo biti druge boje od ostalih - u svakom slučaju postignut ćeš željeni efekt!


Tamne nijanse

O da, ove jeseni se nose tamne boje. Cure koje i inače furaju crni lak će se naći ovdje na svojem terenu, ali opet bi mogle malo eksperimentirati - tamno plavi, tamno zeleni ili tamno crveni: sve su to zanimljive boje koje na prvi pogled podsjećaju na crno, ali opet nisu crne!

Unesi malo boje u svoj život!


Nakit na noktima

Ovaj trend bi se mogao dopasti svima - osim što ga možeš nositi na svijetle i tamne nokte, možeš, po odabiru, staviti ga na sve nokte, ili samo na pojedine. Radi se o tome da napraviš običnu manikuru, te dodaš nekakav nakit, po mogućnosti velik. Izgledat će kao da imaš dijamante na svakom prstu!


I da, tko je rekao da 'nail art' staje na noktima? Odi korak dalje i odluči se ukrasiti cijele svoje prste. Odaberi omiljeni motiv i zalijepi ga na prst. Mali hint: ljepilo za trepavice je ono koje najbolje drži, a znaš i da nije štetno!


Printovi

Ako postoji jedan trend koji će ovu jesen preplaviti naše ulice, onda je to leopard uzorak. Kako na našoj odjeći, tako će se pojaviti i na našim noktima. Možeš ići korak dalje i odabrati ne-tradicionalan leopard uzorak, već se poigrati s pastelnim bojama!


Fensi vrhovi

Francuska manikura, iako veze nema s Francuskom (fun fact!) se ove jeseni vraća na velika vrata, ali u novom ruhu! Za razliku od tradicionalne, ovaj put ju nosimo na nekoliko način - ili tako da vrh zaista ostane bijeli, ali cijeli nokat je u nekoj tamnoj boji (vidiš, tamno je u trendu) ili tako da nokat ostane u nekoj neutralnoj boji, ali vrhovi nisu precizni kao inače, već se radi o nestašnim šljokicama!


Koji se trend tebi najviše svidio?


Foto: Instagram/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Tips & Tricks: Kako održati nokte urednima što duže?

LOL Od sad bojanke možete ispunjavati noktima – predstavljamo novi beauty trend

Postoji šest načina oblikovanja noktiju – koje ti furaš? ANKETA

nokti jesen trend nail art

Još vijesti