Slika nije pronađena

Ovaj trend za nokte inspiriran je trendom jelly noktiju – zapravo je njegova jesenska verzija.

Prošle godine je jelly manikura postala viralna, a za taj trend možemo okriviti faktor nostalgije iz 90-ih i Kylie Jenner koja je srušila Instagram svojim prozirnim ružičastim akrilnim noktima. Bez obzira na sve, jelly nokti bili su posvuda tijekom ljeta 2018. godine. Nakon što je prošao jedan tipični vijek trajanja trenda na Instagramu, jelly nokti su pali u zaborav, ali sada se ponovno vraćaju u modu i ovaj put dobivaju svježi, jesenski, mat finiš i novo ime - nokti od morskog stakla.


Novi trend dolazi zahvaljujući profesionalnoj manikerki Jessici Washick, koja je za Refinery29 rekla da je taj novi look, zapravo, u potpunosti inspiriran prošlogodišnjim jelly noktima. 'Sjećala sam se koliko je zabavno bilo to ludilo oko jelly noktiju pa sam se pitala kako se ta estetika može prenijeti u hladnije mjesece, pa sam se tako sjetila prozirnog morskog stakla', ističe.


Osnova noktiju od morskog stakla je zapravo ista kao i kod jelly manikure, osim što je dovršena matiranim gornjim premazom. Za svoju tirkiznu manikuru s morskim staklom Jessica je koristila tri laka: She Drives Me Crazy od Debore Lippmann, u kombinaciji s Nails Inc prozirnim premazom i završenim OPI-nim mat lakom. Ovaj look ćete vjerojatno moći vidjeti u mnogo različitih boja. 'Obožavam ovaj look u zabavnoj limeta zelenoj ili dubokoj kraljevsko plavoj boji', kaže Jessica. 'Mislim da bi ovaj svjež izgled matiranih noktiju mogao potaknuti trend jeseni i zime', dodaje.


Foto: Instagram/ Canva/ Instagram Screenshot

M.S.K./
Izvor

Pogledajte još:

Pronađi inspiraciju za kul manikuru – ako voliš lakiranje noktiju ove Insta profile MORAŠ zapratiti

Produži rok trajanja laku na noktima! Uz ove savjete izdržat će ti dulje od nekoliko dana i izgledati WOW

Rita Ora je profurala neobičnu, ali ttly kul manikuru – hoće li to biti sljedeći veliki trend?

Moda morsko staklo trend nokti jesen manikura beauty jelly

Još vijesti