Trendovi 2021

2022. godina je pred vratima, a s njome dolaze i najavljuju se novi trendovi na modnoj sceni koji će sigurno biti popularni u novoj godini. Upravo zbog toga je potrebno napraviti čišćenje ormara kako bi na vrijeme izbacila sve one stvari koje se više ne nose, a samim tim i napravila mjesta za sve nove modne komade koji te tek čekaju u novoj godini!

Ponekad je dobro osvježiti ormar novim stvarima, ali ga i raščistiti od svih onih koje se više ne nose i jednostavno više nisu u trendu. Takvih stvari je mnogo, a kako bi ušla svježa u novu godinu, napravi i ti čišćenje svojeg ormara te izbaci sve ove stvari s popisa koje su jednostavno postale stare, dosadne i već viđene te ostavi mjesta za sve one nove modne trendove koji se najavljuju za 2022. godinu!

1.Male torbice


Male torbice

Foto: Instagram - @despi_naka

Minijaturne torbice su vladale svim trendovima ove godine, no izgleda da je i njihovoj eri došao kraj. One izgledaju fora u outfitu, ali su mnogi shvatili kako one zapravo nemaju neku svrhu s obzirom na njihovu veličinu i činjenicu da u njih ne stane puno stvari.

2.Perlice


Perlice

Foto: Instagram - @maisonviren

Perlice su popularne već jedno duže vrijeme tako da smo ih mogli pronaći na nakitu, džemperima, trapericama i u svim drugim oblicima gdje su se one mogle iskombinirati. No, viđene su već mnogo puta u različitim outfitima tako da više nisu zanimljive i nisu u trendu.

3.Vintage ovratnici


Vintage ovratnici

Foto: Instagram - @kajsaellen

Vintage, dugi ovratnici su jedno vrijeme bili ekstra popularni na modnoj sceni te su se kombinirali na različite načine. Kao i svaki trend, i ovaj je dosadio mnogima, tako da oni definitivno neće biti must have u novoj godini.

4.Trenirke u svakom outfitu


Trenirke

Foto: Instagram - @xgxxr

Trenirke su se kombinirale na apsolutno sve – od štikla, sakoa, bluza, kožnih jakni, kaputa i običnih majica, pa su i svi bili oduševljeni ovim trendom gdje su se one kombinirale u apsolutno sve outfite. Međutim, dolaskom novih i zanimljivijih komada, trenirke su pale u drugi plan.

5.Jednobojni setovi


Jednodijelni setovi

Foto: Instagram - @vivi_sophie

Jednobojni setovi su se mogli vidjeti u raznim oblicima, od širokih hlača u kombinaciji s istobojnom majicom, suknji i crop topova do kompleta trenirki koje su također bile u istoj boli, ali ipak, jednobojno više nije u modu zato bi to ipak trebala ostaviti negdje po strani.

6.Natikače na petu


Sandale

Foto: Instagram - @natalienatalc

Ne postoji cura koja ovo ljeto nije imala sandale na petu – upravo zbog toga bi se one trebale izbaciti iz ormara jer su bile zaista viđene mali milijun puta preko ljeta u raznoraznim kombinacijama. S vremenom takve stvari vrlo brzo dosade kada se ponavljaju puno puta.

Pogledajte još:

Za sve one koji traže posebnu zimsku kapu – ova će definitivno biti u trendu tijekom hladnih dana

Kožne jakne koje imaju ovaj detalj posebno su veliki trend za zimu - tople su i idu uz sve!

Koji će ti model pulovera najbolje stajati s obzirom na oblik tijela koji imaš?

odjeća Nova godina Modni trendovi čišćenje ormara

Još vijesti