0

Da bi izgledala što bolje, kod biranja odjeće je najpametniji potez voditi se time kako ti izgleda tijelo. Iako bismo svi htjeli nešto promijeniti na sebi i kupujemo odjeću koja nije za naš oblik tijela, tako si samo radimo još goru situaciju.

Čak i ako ti se ne sviđa tvoj oblik tijela, moraš ga naučiti prihvatiti i birati odjeću koja je najbolja za takvo tijelo. Ne stoje svima jednako dobro baš svi komadi, ali nije moguće ni da tebi baš ništa ne stoji. Nekada trebaš dati šansu i onom komadu odjeće koji možda inače ne bi niti pogledala. Kada kreneš birati pravu odjeću za svoje tijelo, odmah ćeš i izgledati i osjećati se bolje. Tako za svakoga postoji jedan model pulovera koji će mu stajati idealno, istaknuti sve što treba i sakriti sve što ne želiš da se ističe. Evo koji je to model pulovera baš za tebe.

Oblik jabuke


Foto: emika_xo / Instagram

Cure koje imaju oblik jabuke su one koje imaju tanke noge, ali su krupnije u gornjem dijelu tijela, bilo da imaju veće grudi ili naglašeniji trbuh, ili oboje. Ono što je bitno za vas je da izbjegavate uske pulovere i one koji imaju balon rukave. Naglasit će totalno pogrešne stvari. Biraj jednostavnije modele koji nemaju na sebi puno detalja. Dobar su izbor i puloveri koji su na preklop.

oblik tijelamodel puloveramodel majicemoda

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!