Slika nije pronađena

Što se to dešava u rujnu?, pitanje je koje budi znatiželju posjetiteljima Internet adrese www.misssixty.com od lipnja ove godine. Pitanje koje putuje poput najveće glasine dovelo je do toga da se, u samo mjesec dana, preko 60 000 virtualnih surfera iz cijeloga svijeta predbilježilo kako bi među prvima saznali novost o tom dugo očekivanom događaju.

Uzbuđenje je opravdano s razlogom, budući da svjetski poznata i popularna modna marka Miss Sixty otvara svoju prvu i najveću on-line trgovinu i to odmah nakon što se ugase svjetla na pisti nakon velike Miss Sixty modne revije u sklopu Fashion Week New York.

Predstavljanje nove internet stranice vrlo je usko vezano s MS modnom revijom u New Yorku. Za tu prigodu posebno predviđen dio omogućit će svim on-line posjetiteljima pristup ekskluzivnim fotografijama s modne revije, a moći će zaviriti i doživjeti atmosferu u prostoru iza pozornice (tzv. backstage) s modelima i poznatim osobama. Na stranicama će biti emitirana i video snimka MS modne revije kao i razgovori snimljeni prije i nakon revije s čelnim ljudima Sixty Grupe: kreativnim direktorom Wichy Hassanom i predsjednikom uprave Renatom Rossijem.

Miss Sixty kroz projekt nudi i posebno iznenađenje svim svojim poklonicima: poseban tzv Limited Edition T-shirt koja će biti predstavljen zajedno s novom kolekcijom na reviji u New Yorku 07. rujna 2008. Izrađen u svega 250 komada ovaj ekskluzivni MS T-shirt osmislio je sam Wichy Hassan slaveći na taj način otvaranje prve i najveće MS on-line trgovine. Ekskluzivni Limited Edition T-shirt moguće je kupiti isključivo on-line i to netom po završetku modne revije.

„Dosadašnja iskustava i razvoj internetske prodaje u Sjevernoj Americi posljednjih godina dobar su pokazatelj da je ovo vrlo „dobra stvar“!“, slažu se Wichy Hassan i Renato Rossi, „Naš kupac je moderna, suvremena i zahtjevna žena koja točno zna što želi, koja prati ali i stvara trendove, koristi suvremenu tehnologiju i, obzirom na svoje dnevne obaveze i stil života, u stalnoj je potrazi za beskrajnim, neograničenim i opuštenim izvorima kupovine“.

www.misssixty.com

miss sixty šoping shopping Online trgovina online shop

Još vijesti