Slika nije pronađena
Velike,male, medicinke ili dugačke, kičaste ili elegantne – naušnice, ne možemo ih ne voljeti zar ne? Uz to što svaku kombinaciju koju obučemo dižu na novu cool razinu, svaki put kada ih imamo, osjećamo se nekako moćnije.

No jesi li znala da nam svima ne stoje isti oblici naušnica? One koje savršeno izgledaju na tvojoj frendici, ne znači da će stajati isto tako dobro i tebi. Zašto? Odgovor se krije u različitom obliku lica. Na primjer, ti imaš okruglo lice, dok je njezino više dijamantnog oblika - upravo je to razlog zašto ti njezini ringovi, koje si posudila za izlazak, ne stoje jednako dobro.

Koje su naušnice `prave´ za tebe?

Ako imaš okruglo lice, najbolji oblik naušnica koje će ti pristajati su dugačke ili one u obliku suze ili dijamanta. Okrugle naušnice probaj izbjeći - one će tvoje lice učiniti još okruglijim.

Ovalno lice je najzahvalnije i njemu pristaje gotovo svaki oblik naušnica, pogotovo medicinke.

Srcolikom obliku lica najbolje stoje naušnice u obliku trokuta s puno detalja, s time da prednost imaju duge do srednje duge naušnice.
Ako imaš kockasto lice, okrugle naušnice su najbolji odabir za tebe.

Dijamantnom obliku lica dobro će pristajati popularno zvani ringovi (okrugle velike naušnice), no najbolje bi bilo izbjegavati one četvrtastih oblika.

Koje naušnice najviše voliš nositi?


Foto: Pinterest/ We Heart iI/ Instagram

S.T.R.

Što se dogodi kada se spoje kaput i torba? Precool modni izum ikad

Vratio se: Ovaj odjevni komad obožavali su u 90-tima, a sada se vratio u velikom stilu - definitivno nosimo!

FUJ ILI COOL: Što mislite o novom trendu s kondomom koji cure koriste?

trend naušnice Oblik lica

Još vijesti