Slika nije pronađena

Svijet makeupa mijenja se svaki dan i svakodnevno nam predstave neke nove nijanse, tehnike ili tehnologije. Kada su u pitanju ruževi na vrhu ljestvice najboljih svakako se nalazi poznati brend MAC, a upravo su oni predstavili najnoviji trend.

Znate li što je Sinestezija? Ako ste pazili na hrvatskom znate da u književnosti sinestezija predstavlja stilsku figuru povezivanja slika koje ne potječu od istoga osjetila (npr. meko plavetnilo). A sinestezija bi u svakodnevno životu značila da stimulacija jednog osjetila rezultira osjećajem u nekom drugom osjetilu. Tako bi recimo mogli vidjeti zvuk ili osjetiti boju.


MAC je u ovo blagdansko vrijeme odlučio predstaviti novu liniju parfema naziva  Shadescents koji se temelje na njihovim najproadavanijim nijansama ruževa:  Ruby Woo, Crème d’Nude, Candy Yum Yum, My Heroine i Lady Danger. Ideja je da možete osjetiti miris boje ruža.


Tako recimo najpoznatija nijansa crvene Ruby Woo miriše kao crvena koža, a parfem nastao prema ružu nijanse  Velvet Teddy miriše kao med i krema.

Kolekcija izlazi 30. studenog – jedva čekamo!


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Napravi sama ruž za usne od samo tri sastojka

Pogreške s ružem koje sve radimo

Sladak i poseban: napravi ruž za usne od slatkiša

ruž mač nijanse

Još vijesti