Slika nije pronađena

Iako se ovog tjedna ne čini kao da se približava ljeto, već jesen, sunčani i topli dani samo što nisu tu. Vrijeme je da polako počneš pripremati i svoj ormar za njih.

Životinjski uzorak, neonske boje, oversized majice... svako toliko nešto dođe u modu što osvoji djevojke diljem svijeta i odluče pokušati uvrstiti u svoj ormar. Nekada to bude malo teže izvedivo kao što je primjerice s neonskim bojama, ali ovog ljeta nema brige. U modu dolazi nešto što ćeš lako iskombinirati i u čemu ćeš se osjećati ugodno. Ne radi se o nikakvom uzorku niti boji, već o materijalu. Nosit će se rupičasto ('broderie anglaise'), tj materijal koji podsjeća na vez! Pravi ljetni lagani materijal moći ćeš isfurati na različite načine.


On je bio popularan još davne 1950-e godine, te također i nekoliko godina kasnije kada je francuska glumica Brigitte Bardot nosila haljinu s ovim uzorkom.

Sada je opet došlo vrijeme da se vrati u modu. Ovakav je materijal savršen za vruće ljetne dane, a uz to i izgleda preslatko i romantično. Bilo da ga odlučiš nositi tijekom dana u školu ili u posebnije prilike kao primjerice na dejt sa simpom, odjeća od rupičastog materijala je pravi izbor. Od kratkih haljinica preko suknji, različitih majica ili čak do badića za na plažu – ovaj materijal je totalni must have za sve ljubiteljice mode.


Sve što sada trebaš je pronaći savršen način za ukombinirati ga u vlastiti stil.

Foto: Pexels/ Instagram

M.T.

Bisere ćete moći naći svugdje ovog proljeća! Donosimo nekoliko prijedloga kako ih nositi

Pogledajte još:


Make up trendovi ovog proljeća donose dramu, boje i prirodnost - hoćeš li ih isprobati?

Proljeće samo što nije tu – pripremi se! Pet trendova u svijetu trapera koje ne smiješ propustiti

Moda rupičasti materijal in odjeća trend Ljeto materijal

Još vijesti