Slika nije pronađena

Životinjski uzorci su ili apsolutni top ili totalni flop. Treba ih znati dobro iskombinirati i ne pretjerati, a evo koji ćemo uskoro viđati sve više i više.

Ako tu i tamo baciš oko na to što nose celebovi i što je trenutno IN, možda ti je već upao u oko novi trend, a ako još uvijek nije, sada je vrijeme. Modu će ove godine obogatiti uzorak iz životinjskog svijeta, a radi se o zmijskom uzorku. Iako ti se možda čini da je to uzorak za ozbiljne i starije žene ili kao nešto što je nemoguće iskombinirati, zmijski uzorak može lako postati nova zabavna stvar u tvom ormaru.


Ovaj uzorak hvata pažnju zato pažljivo ako ga nosiš da ne pretjeraš. Kako bi izgledala čim bolje, donosimo ti nekoliko ideja i trikova kako profurati ovaj trend, a da ne izgledaš smiješno ili preozbiljno.


Zmijski je uzorak zapravo neutralan pa paše uz gotovo sve! Iako može biti različitih boja, zmijski uzorak možeš iskombinirati s bilo kojom bojom i izgledat će super. Ono što se ipak preporučuje je da ne kombiniraš istovremeno više različitih uzoraka, primjerice zmijsku kožu i karirani uzorak, pogotovo ako nisi sigurna da li to na tebi izgleda dobro ili ne.


Ako ti se ovaj uzorak ttly sviđa, ali se bojiš da će biti malo too much ako odjeneš majicu ili suknju sa zmijskim uzorkom, dobra alternativa je neki dodatak. Ruksak ili tenisice/čizme neće biti toliko napadne, a i dalje ćeš biti u trendu.

Kada netko kaže zmijski uzorak prvo obično na pamet pada odjeća smeđe nijanse, ali ovaj uzorak sada možeš naći u svim mogućim bojama, zbog čega je samo još lakše kombinirati ga s ostalom odjećom.

Foto: Pexels/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Beauty trend 2019. godine – manikuru koja vlada Instagramom možeš napraviti sama

TOP ili FLOP? Veliki povratak starih trendova – ove modele trapki viđat ćemo posvuda

Za modne ikone i one koji to žele postati – 10 najvećih modnih trendova 2019. godine

Moda in odjeća trend uzorak zmijski uzorak

Još vijesti