Slika nije pronađena

Ljeto je super i svi ga najviše volimo, ali može biti i nezgodno kad se temperature popnu iznad 30 stupnjeva. Od iziritirane kože, žuljeva, znoja – sve su to negativne nuspojave visokih temperatura koje obilježavaju ovo godišnje doba.

I dok ti sigurno nije nikakav problem požaliti se najboljoj prijateljici na mrlje znoja pod pazusima ili slapiću koji ti curi niz leđa ili grudi dok se vozite u tramvaju ili autobusu, jedno područje nitko ne spominje tako lako: znoj intimnog područja i prepona.

Zbog toga je osmišljena nova linija gaćica koje pomažu djevojkama u borbi protiv neugodnog ljetnog znojenja tamo dolje.

Knock Out! Smart Panties (Knock Out! pametne gaćice) dizajnirane su tako da te obrane od znojenja, mirisa i neželjenih infekcija. Izrađene su od prozračnog pamuka uz dodatak neke suvremene, napredne tehnologije koja upija vlagu i razgrađuje neugodne mirise te na taj način štiti tvoje tijelo od ovih neugodnih nusprodukata znojenja.

Nošenjem ovakvih gaćica ne moraš brinuti o neugodnim mrljama znoja na haljini ili hlačama, a mirisi i infekcije koji nastaju kad se u donjem rublju zarobe bakterije i znoj neće više biti problem.

Dolaze u osam različitih modela: od tangica do bokserica, a cijena im se kreće od 17-34 dolara.

Bi li kupila ovakve gaćice? Što misliš o ovoj liniji donjeg rublja?

L.B./izvor i foto: Tumblr, knockoutpanties.com


Pročitajte još...

...Sve što niste znali o ženskom donjem rublju...

...Anatomija na gaćicama: donje rublje s prikazom organa!...

...Što poručujete vašim donjim rubljem?...

...Zanimljive činjenice o donjem rublju...

knock out! pametne gaćice Ljeto znojenje intimno područje inekcije pamuk

Još vijesti