Slika nije pronađena

Jedna mlada kreativna djevojka se spremala za izlazak i htjela je nakovrčati kosu kada je primijetila da ne može naći figaro. Umjesto da je odustala od frizure, ona se dosjetila jednom genijalnom rješenju – napraviti kovrče uz pomoć radijatora.

Sigurno ti nije baš previše jasno o čemu se tu radi i kako je uz pomoć radijatora napravila kovrča, ali zapravo je vrlo logično. Emily Kendall je pala na pamet totalno luda ideja i zbog toga je postala viralna vijest. Svi pričaju o njoj i njenoj totalno ludom načinu kovrčanja kose. Odlučila je da će si za izlazak nakovrčati kosu, ali kako nije mogla naći figaro, oko joj je palo na radijator u stanu – koji grije i pala joj je na pamet ova genijalna alternativa. Spustila se na pod i pramen po pramen kose omotavala oko bakrene cijevi radijatora. Za 20 minuta, kovrče su bile tu!


Fotke su brzo postale viralne. Osim što je otkrila da je na ovaj način nakovrčala kosu čak duplo brže nego uz figaro, dodala je da ovako štedi i električnu energiju, što je samo dodatan plus. Iako možda zvuči zabavno, ne preporučuje se da na ovaj način kovrčaš kosu, iz sigurnosnih razloga. Naravno, ako je situacija kritična, a nemaš nikakav uređaj za kovrčanje pri ruci...

Foto: Freepik/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Uz pomoć ovih pet jednostavnih savjeta imat ćeš *zdrave i definirane kovrče* zauvijek!

Želiš unijeti malo života u svoju kratku kosu? Pet najboljih tutoriala za kovrčanje kratke kose

Dosadila ti je ravna kosa? Donosimo ti 7 načina na koje možeš nakovrčati kosu sama kod kuće

Kosa life hack radijator Kovrče Viralno

Još vijesti