Slika nije pronađena

Kožna jakna je onaj komad odjeće koji valjda svatko u nekoj verziji ima u ormaru. Obožavamo ih jer od njih imamo koristi tijekom gotovo cijele godine i mogu se bez problema kombinirati uz baš svaki outfit.

Naravno da su se kožne jakne nosile i ove jeseni, a nastavit ćemo ih nositi i u hladnijim danima. Dok još nema snijega i preko dana temperature nisu toliko niske, možemo se provući s ovogodišnjom verzijom kožne jakne koja je postala apsolutni hit – kožna aviator jakna. Nema jakne koja je popularnija ove jeseni/zime. Zapravo je slično kao kožna jakna, samo ima dodatak krzna koje će dati dodatnu toplinu. Krzno na ovratniku, rukavima, ali i podstavljeno u cijeloj unutrašnjosti jakne osigurat će da se ne smrzneš.

Iako su se nosile i prije, nikada nisu bile toliki hit kao ove godine. Izgledaju dobro, griju i pašu uz sve! S obzirom da se sve nosi u oversized izadnjima ove sezone, u takvom se modelu nose i ove jakne.

Izgledaju super uz sve, od skinny traperica do kombinacija sa mini suknjicom. Nikada ništa neće zamijeniti klasičnu kožnu jaknu, ali ove godine je aviator model pobijedio u popularnosti.

Plus joj je i to što zbog činjenica da većinom dolazi u širim modelima, imaš mjesta ispod nje odjenuti i bilo kakvu debelu hoodicu ili pulover, neće čudno sjesti i nećeš se osjećati kao da ne možeš pomaknuti ruke, što bi vjerojatno bio slučaj u običnoj kožnoj koja je uža.

Pogledajte još:

Koji će ti model pulovera najbolje stajati s obzirom na oblik tijela koji imaš?

Inače ljudi budu oduševljeni Rihanninim kolekcijama donjeg rublja – ali ovaj komad je sve zbunio

Zbogom zimskim šalovima – postoji jednostavna zamjena koja će biti apsolutni trend ove zime

kožna jakna aviator jakna jesen zima u trendu

Još vijesti