shopping

Izgleda da nismo jedini koji su ove godine malo previše puta ušli u ovaj dućan ili na njegov web shop. U korak su s trendovima i uvijek imaju komade za kojima svi polude pa nije ni čudno da su dobili titulu najpopularnijeg.

Provjeravalo se u svim zemaljama svijeta koji su se modni dućan ljudi najviše pretraživali i koji je po tome najpopularniji. Jer ako ga pretražuju, vjerojatno je to s ciljem jer ih zanima neki komad odjeće iz njega ili što ima novog. Pokazalo se da je to Zara, piše Global Circulate. Pratili su se Google podaci od posljednjih 12 mjeseci i pretraživanja koja imaju veze s modom. Nije iznenađujuće da je Zara bila na vrhu kao dućan koji se najviše pretraživao i to u čak 37 zemalja svijeta.

Svako toliko neki komad odjeće od tamo zaludi djevojke, a samo u posljednjih nekoliko tjedana ne prestaje se na društvenim mrežama hajpati njihove šljokičaste topiće, kožne hlače, parfeme i večernje haljinice. Imaju uvijek neki komad koji je u tom trenutku hit.

Bilo ju je teško nadmašiti po popularnosti, a ovo je istovremeno i dokaz da luksuznim brendovima pada popularnost. Po popularnosti, odmah iza Zare, stoji Nike, kao brend koji je najviše pretraživan u 36 zemalja svijeta.

Ova dva itekako vode ispred svih, jer treći na listi, Zalando, web shop koji je od nedavno dostupan i kod nas, u samo je 14 zemalja svijeta bio broj 1. Evo kako izgleda top 5 najpopularnijih i koji su još dućani dospjeli na ovu ljestvicu.

1.Zara
2.Nike
3.Zalando
4.Fashion Nova

5.Asos

Pogledajte još:

Zara opet oduševljava – izašla kolekcija ruksaka u stilu torbica koje su bile ekstra popularne ove godine

Krznene sandale? Zašto ne! Zara je spojila fensi sandale i krznene papuče u jedno [FOTO]

Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Moda popularni dućani dućani shopping

Još vijesti