Slika nije pronađena

Jedna od najgorih situacija u kojoj se može naći jedna cura je ta da ne može izabrati boju laka za nokte koju tog dana želi nalakirati! Sve cure se s ovim problemom susreću gotovo svakodnevno, a u takvim situacijama je najbolje izabrati onu boju koju prvu zapazimo u moru ostalih. Osim toga, za neke od tih boja se predviđa da će biti veliki trendovi ove godine!

Biranje boje laka za nokte predstavlja muku svakoj curi koja si ili sama lakira nokte kod kuće, ide na dodatnu ugradnju noktiju ili stavlja trajni lak. Radi se o situaciji koja je možda bezazlena, ali je ipak teško odlučiti između svih tih boja, a i ipak ćemo tu boju nositi jedno vrijeme na svojim noktima pa je zaista bitno da odaberemo onu pravu. Refinery 29 piše kako je stručnjak za teoriju boja rekao da je potrebno uvijek odabrati onu boju laka za nokte koja nam prvo upadne u oči, a osim toga je izdvojio i boje koje će apsolutni dominirati 2022. godinom. Te boje bi trebali odabrati za svoje nokte jer osim što će biti u trendu, donose radost, a to je nešto što nam zasigurno treba u ovoj godini.

1.Kraljevsko plava


Plava je nepogrješiva boja koja svakako donosi radost jer bi se čak 70% ljudi na svijetu složilo kako im je upravo ova boja ona najdraža – bez obzira na spol i dob tih ljudi. Zato s kraljevsko plavom bojom ne možeš pogriješiti, a ona izgleda zaista lijepo i na kraćim, ali i na dužim noktima.


2.Mint zelena

Trenutno živimo u razdoblju kada su ekstra popularne pastelne boje, a jedna od njih je definitivno i mint zelena. Radi se o zelenoj, laganoj i svijetloj boji koja poziva na mir jer i samim pogledom na nju dobijemo neki umirujući osjećaj.

3.Klasična crvena

Crvena je apsolutni klasik s kojim se nikada ne može pogriješiti jer je ona i uvijek u trendu. Poznato je da crvena boja donosi radost, a i svi nokti izgledaju lijepo, posebno i elegantno u ovoj boji, pogotovo kada se radi o svjetlijim i odvažnijim nijansama.

Pogledajte još:

Kylie počastila fanove - manikura nije jedini razlog zašto ih je iznenadila

Manikura kakvu do sada još nisi vidjela! Obožavat ćeš ju ako voliš girly nokte – što je to velvet manikura?

Nova metoda manikure koja je nježnija za nokte, dugo traje i lako se skida! Što je to dipping manikura?

trend radosne boje manikura lak za nokte 2022.

Još vijesti