Slika nije pronađena

Asos nas svako toliko iznenadi s nekim odjevnim komadom koji jednostavno nema smisla. Sada su to ove hlače. Izgledaju zapravo kao skroz kul kožne hlače, sve dok ne vidiš kako izgledaju odostraga, onda ćeš u sekundi odustati od njih.

Čak i da se povremeno voliš odjenuti izazovnije, ove će ti hlače vjerojatno biti svejedno malo too much. A izgledaju tako dobro iz naprijed! Crne kožne hlače s uzorkom krokodilske kože, imaju normalnu visinu struka i šire se u lagani trapez – sve što se trenutno nosi u jednom, idealno. Nosili bi ih samo tako, bez i sekunde razmišljanja. Pogotovo zato što nisu niti toliko skupe. Koštaju svega 200-tinjak kuna, a radi se o relativno nepoznatom brendu ASYOU. Ali onda kada pogledaš i druge fotke i vidiš ih i sa stražnje strane, entuzijazam će ti pasti.Foto: Asos.comFoto: Asos.com

Odostraga nemaju materijala, već samo tange koje sud dio dizajna. Zapravo kada se gledaju sa stražnje strane izgleda kao da nosiš hlače i tange, ali su ti hlače pale do pola stražnjice. Nismo sigurni gdje bi ovakve hlače uopće itko mogao nositi, čak su previše i za izlaske. Ono što iznenađuje još malo više od samih hlača je činjenica da su neki brojevi već skoro rasprodani. Definitivno su komad odjeće koji nećeš vidjeti često u dućanima, a možda i bolje, jer ne želimo nikako da ovo postane trend.

Pogledajte još:

Zara ima novu kolekciju koja skriva neke *predivne* komade: Ovih 10 već zamišljamo u svom ormaru

Kako kupiti traperice bez prethodnog isprobavanja? Donosimo trik koji će ti olakšati shopping

Jedan će se model jakni posebno nositi ove jeseni – nije ni kožna ni traper jakna, ali evo koja je!

Moda hlače tange hlače asos

Još vijesti