Slika nije pronađena

Uživanje u ljetu i sunčanim danima vrlo lako može izgubiti notu bezbrižnosti ukoliko dođe do crvenila kože uslijed neopreznog izlaganja suncu ili neadekvatne zaštite. Zaštita kože od štetnih sunčevih zraka neupitna je, ali osim za vrijeme odmora i direktnog izlaganja sunčevim zrakama, potrebno je na kožu misliti i ranije, već za vrijeme prvih toplih dana, izlažući kožu suncu postepeno i uz adekvatnu zaštitu.


Olival SunStick SPF 50
namijenjen je zaštiti kože lica, ujedno i najizloženijeg dijela tijela. Izuzetno je praktičan za sva godišnja doba te kod pripreme kože lica na prve jače zrake sunca. Idealan je pratitelj kod različitih sportskih  aktivnosti kao što je  plivanje, biciklizam, planinarenje i skijanje, kada je lice najviše izloženo suncu. Jedan je od rijetkih proizvoda pogodan za zaštitu tetovaža ili sličnih dijelova kože koji traže posebnu njegu i pažnju.

Pčelinji vosak, lanolin, maslinovo ulje i kakao maslac baza su Olival SunSticka koji uz visoku zaštitu  koži pruža dubinsku hidrataciju, hrani ju i regenerira. Ima  teksturu koja ostavlja zaštitni sloj na koži, sprječavajući isušivanje, štiti ju od vjetra i morske vode.


Vrlo visoka zaštita SPF 50 postignuta je kombinacijom UV-A i UV-B filtera u masno-voštanoj podlozi.  Formula je obogaćena i anorganskim filterom Titan dioksidom, vrlo finih i transparentnih čestica te je vodootporna.

Oblik sticka izuzetno je praktičan za putovanja i svakodnevnu zaštitu lica u različitim prilikama. Jednostavno se nanosi na lice i odlično štiti kožu od snažnih sunčevih zraka, pogotovo ako je nepripremljena ili nema podlogu. Dermatološki je testiran, prikladan i za najosjetljiviju dječju kožu.

PR članak

Zaštita Sunčanje sunce

Još vijesti