Slika nije pronađena

Sigurno ti se barem jednom dogodilo da je netko u školi imao isti odjevni predmet kao i ti. Ponekad ta situacija može biti simpatična, a ponekad si jednostavno ljuta što netko ima iste stvari kao i ti.

Ovo će se dogoditi svima onima koji prate modu i žele biti u trendu, a jedna je curka iz Londona sve digla na višu razinu. Vjerojatno je krenulo kao zezancija, no nije očekivala da će kroz par dana dignuti veliku medijsku prašinu. Naime, Alice Frances bila je fascinirana time što je vidjela jako puno žena u Londonu koje nose novi kaput iz Zare te je popularnom kaputu napravila profil na Instagramu.  Riječ je o kaputu plavo-bež boje, do koljena i sa  svijetlim kontrastnim porubima, a profil na Instagramu nalazi se pod imenom 'The Coat'.


Alice je bila fascinirana time da žene svake životne dobi nose isti ('njezin') kaput te je pozvala sve da fotografiraju žene u kaputu i pošalju joj slike kako bi ih objavila na Instagramu.

'Kada ga jednom uočite, stalno ćete ga viđati, bilo da se vozite u podzemnoj, kupujete sendvič ili ste na  vjenčanju', rekla je.


Cijela stvar je brzo postala popularna, a sad možemo samo bolje otvoriti oči i čekati da 'Kaput' ugledamo i na ulicama našeg grada.

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Teddy bear kaputi – bundice za razigrane djevojke

Kako nositi jedan blejzer na tri načina?

Stižu hladni dani – kako izgledati cool u širokoj vesti

hit the coat kaput zara instagram društvene mreže

Još vijesti