Slika nije pronađena

Uske haljine mogu biti itekako laskave, ali mogu i naglasiti dijelove tijela koje ne želiš naglašene. Bodycon haljine, koje grle tijelo, veliki su hit, a sada su u novoj kolekciji jednog dućana došli modeli koji su uski, a sakrit će glavni 'nedostatak' koji muči cure.

Trbuh je mnogim curama onaj dio tijela koji im je trn u oku, jer čim pojedemo nešto, kao da je odmah naglašen i previše dolazi do izražaja u outfitima. Pogotovo ovo smeta kada se nose uske haljine. Sve je dobro i onda popiješ čašu vode i izgledaš kao da si trudna. Iako je normalno da ti se trbuh malo vidi i nije to nešto oko čega se trebaš zabrinjavati, međutim, znamo da se i ti, kao i mi, i 90% cura na svijetu, zabrinjavaš oko toga. Zato je model haljine kakve u svojoj novoj kolekciji ima Stradivarius idealan!


Foto: stradivarius.com/hr

Imaju ih u različitim verzijama, različitih duljina, boja, čak i s uzorkom, a ono što im je svima zajedničko su gumbići s prednje strane cijelom dužinom. Kako imaju gumbiće i lagano se boraju na trbuhu, sakrit će ovaj dio tijela da nije toliko naglašen, ali je i dalje uska haljina. Osim toga, ovaj detalj će pomoći i da izgledaš kao da imaš figuru pješčanog sata. Neće napraviti od tebe Kim Kardashian, ali će malo pomoći.

U dućane su došle već sad, a idealne su za ovo prijelazno razdoblje do proljeća kada je toplije, ali nije još skroz toplo da hodamo u kratkim rukavima. Ovakve haljine super idu i na čizme i na tenisice i na cipele, sve ovisi o tome koliko casual, ili sređeno, želiš izgledati. Što im je samo još jedan plus.

Baci oko na haljine na gumbiće i isprobaj jednu. Možda na vješalici ne izgledaju najprivlačnije, ali kada ju staviš na sebe, vidjet ćeš da je vrijedilo čekati u redu za kabinu.

Pogledajte još:

Cura pokazuje kako outfiti koje viđaš na Instagram modelima stoje onima koje nose broj odjeće 40

Tajice mogu biti zamjena za hlače u outfitu – pogotovo ovih 6 modela tajica

Traperice s visokim vs. niskim strukom: Zbog ovih 9 razloga UVIJEK biramo visoki struk

Moda proljeće modni trend Stradivarius haljina

Još vijesti