Šminkanje

Jedna djevojka je odlučila podijeliti na TikToku izazov s kojim se je suočila – otišla je najgore ocijenjenoj šminkerici na svom području te je cijeli proces šminkanja snimila i objavila video. Rezultati su zaista šokirali ne samo nju i njezine pratitelje na TikToku, već i ljude na ulici i u salonu u kojem se je šminkala – svi su joj se smijali.

Ova djevojka je odlučila otići na šminkanje najgore ocijenjenoj šminkerici te je snimila cijeli proces šminkanja. Šminkerici je pokazala make up kakvog je željela da joj ga napravi, a naglasak je bio na sjenilu i očima, no rezultat ju je iznenadio možda i više nego što je očekivala. Osim što je šminka na kraju ispala užasna, u videu vidimo da u salonu niti ne paze na higijenu prilikom odrađivanja tretmana, a i da je pribor za šminkanje nekvalitetan, što je potvrdila i sama djevojka jer je isti taj set sjenila pronašla na Amazonu za svega nekoliko dolara.Rezultati ovog make up-a su zaista užasni – očito je zašto ova šminkerica ima najgore ocijene i recenzije na internetu jer je očito da se ne radi o pravoj make up artistici kakva bi trebala biti. Djevojka je s takvom šminkom izašla iz salona i prošetala po ulici pa je dobila i puno čudnih pogleda ljudi koji su joj se smijali. No, bez obzira na to, odlučila je ponovo dati šansu ovom salonu i ovoj šminkerici, pa je ponovo otišla tamo da vidi hoće li se situacija popraviti.

Kao što je očito iz videa, situacija se nije popravila, a i ne možemo se odlučiti koji makeup je na kraju ispao gori – prvi ili drugi? Što vi mislite?

Pogledajte još:

Djevojka naručuje pizzu imitacijom poznate pjevačice – dobila je njezin odgovor

Djevojka skoro izbačena iz aviona – stjuardesa ju napala zbog neprimjerenog odijevanja

Djevojku dočekala neugodna situacija na odmoru – nisu ju pustili na party brod zbog izgleda

šminkanje najgora šminkerica make up