Slika nije pronađena

S obzirom na to kakav imaš oblik tijela, postoji i model traperica koji će ti najbolje stajati, onaj koji će naglasiti sve što treba, a sakriti sve što ne želiš da dođe do izražaja. Sada svi pričaju o ovim trapericama, jer će bolje nego ijedne druge naglasiti figuru.

Kupovina traperica je poseban problem u ženskom svijetu jer nekada je prava muka pronaći onaj par koji će biti baš za tebe i tvoje tijelo. Uvijek vidimo neke nedostatke na svakima i potraga u shoppingu traje i traje. Umjesto da isprobavaš 10 različitih modela, sljedeći bi put možda trebala odmah krenuti s ovim – jer on navodno stoji odlično velikom broju cura i naglašava im struk baš kako treba. Svi žele postići onu popularnu figuru tijela 'pješčani sat', a ove će trapke u tome pomoći, i to ponajviše zbog jednog detalja koji imaju, a obične nemaju.

Radi se o dijelu na struku gdje se zakopčavaju, a gdje ovi modeli idu u cik-cak formi, a ne ravno kao inače. Zato što su normalne visine struka i imaju ovaj detalj, učinit će da ti struk izgleda naglašenije i manje. Pomaže im i to što su ovakvi modeli oni koji imaju malo šire nogavice koje su ravno rezane pa zbog toga uski struk još više dolazi do izražaja.

Samo s njima uvijek treba nositi neku kraće rezanu majicu da se taj dio vidi, jer inače gubi se 'čarolija'. Zbog toga što su toliko uske na struku, vjerojatno nije pametno majicu cijelom dužinom ugurati u njih već odjenuti body ili majicu zataknuti malo naprijed ako baš moraš.

Plus kod ovih traperica je i da ih možeš nositi u svakodnevnim kombinacijama, a ako staviš cipele na petu i sako, izgledat ćeš dotjerano. A i vizualno će ti izduljiti noge!

Pogledajte još:

Najčešće greške koje rade niske cure kod odabira odjeće – izbjegni ih tako da ti svaki outfit izgleda bolje

Pravila nošenja traper jakne: Nije ih obavezno slijediti, ali ovih 6 će pomoći da izgledaš bolje

Modne greške koje radiš kada nosiš uske skinny traperice: Ovih 5 je veliko NE!

Moda naglašavaju struk figura detalj na trapericama Traperice

Još vijesti