Slika nije pronađena

Svatko tko si sam uređuje nokte našao se u situaciji da je pri lakiranju zeznuo jedan nokat, ali ne može ga sada više popraviti jer ako uzme vaticu i aceton, zeznut će i druge nokte sasvim sigurno, koliko god bili oprezni. Uz ovaj trik, tog problema više nema.

Sve što ti treba su aceton i tampon! Jer nije jednostavno skinuti lak samo s jednog nokta ili primjerice skinuti lak na nogama, bez da zezneš lak na rukama – jer aceton uvijek nađe način da dođe i na ostale nokte, bez obzira koliko bili pažljivi. Ako nemaš nikoga koga možeš tražiti da ti pomogne i da ti skine lak tu gdje si zeznula, nije loše imati alternativu, hack za koji znaš da radi, a koji će ti poslužiti u ovakvoj situaciji. Jedna je cura otkrila svoj način kako to ona radi i moramo priznati, koliko je god bizaran, toliko je i genijalan. Namoči vrh tampona u aceton, a drži ga drugi kraj – tako nema straha da će aceton doći do tvojih ostalih noktiju.

@ag380gtmgmt

#lifehack #beautyhack #nailpolish #nailpolishremover

original sound - ag380gtmgmt

Ovo nam nikada ne bi palo na pamet, a stvarno je jednostavno! Tampon i aceton većina cura uvijek ima doma, što je samo dodatan plus. Jedino je loše to što si potrošila jedan tampon 'na glupost'. Ali ako voliš raditi nešto kompliciranije na noktima i potrošila si previše vremena na njihovo lakiranje, sve što će pomoći da se ne unište, a da popraviš slučajno grešku je dobrodošlo. Nikada ne znaš kada ti ovakav hack može dobro doći.

Pogledajte još:

Puder idealan za ljeto: Lagan je i neće napraviti nered na licu onima s problematičnom kožom

Maybelline novom linijom pudera razočarao kupce diljem svijeta: Preporučuju da ga ne kupujete!

Manikura kakvu do sada još nisi vidjela! Obožavat ćeš ju ako voliš girly nokte – što je to velvet manikura?

hack skidanje laka lakiranje noktiju greška u lakiranju

Još vijesti