Slika nije pronađena

Poderane traperice i crop top majice su nešto što je u modi posljednjih par godina, a posebno dođe do izražaja kada se temperature krenu penjati i postaje toliko toplo da se jedva živi. Idealno bi bilo kada bismo ležali na plaži u kupaćem kostimu, ali zadovoljimo se i s robom koja ima 'prirodnu ventilaciju'.

Crop topovi su svake godine sve kraći i otkrivaju sve više, no ove godine... Pripremi se na nešto što je jednako nepotrebno koliko i one traperice koje su toliko pune rupa da ih više nema nego što ih ima!

Radi se o majici DUGIH rukava, koja je na leđima dovoljno duga da ti prekrije grudnjak, ali zato naprijed nije, već je u potpunosti izrezana i pokazuje tvoje atribute....


Može li trenutak šutnje? Zato što nam se čini da je moda upravo dosegnula svoje dno....

Ne samo da se radi o odjevnom predmetu koji je ekstremno vulgaran, već je i zaista skroz nepotreban. Mislim, ako je ljeto i umireš od vrućine, valjda nećeš obući DUGE rukave?!

Osim 'prekrasnih' znojnih mrlja ispod pazuha, sigurno ćeš se oznojiti i na leđima, s obzirom na to da su i ona pokrivena...

Naravno, osim činjenice da se radi o tome da kupuješ ustvari par rukava, prisjeti se samo da za ovaj trend moraš još kupiti i odgovarajući grudnjak.. Znači dodatno trošenje. Sve samo kako bi mogla nositi rukave bez majice.


Neki od crop topova su toliko kratki da uistinu više liče na chocker nego na majicu. A svi znamo da chockeri više nisu toliko in! Koja je onda poanta ove majice?

Nama zaista nije jasno o čemu se radi, osim o pokazivanju svojeg tijela, no realno, to možeš i bez ove 'majice' (ako se ovo uopće može nazvati majicom)... I na manje vulgaran način, bez da sve bude baš na 'izvolite'...

Što ti misliš o ovom trendu?Foto: Instagram/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Što je gore – ne znamo tko će nositi ova dva najluđa nova komada obuće?!

Pa tko bi to nosio?! Ove tenisice ne bismo obuli ni u ludilu, pogledaj kako izgledaju

Boho trend se vratio – saznaj kako i ti možeš postati kraljica slobodnog stila

Moda trend Ljeto crop top

Još vijesti