Slika nije pronađena
Naizgled obični modni premeti postali su toliko popularni da se oko njih razvila rasprava na internetu, pojavile su se kopije originala i stvorili redovi čekanja za kupnju.

Trenutno najpopularnija haljina na Instagramu je lepršava i prozračna, čipkasta haljina na jedno rame, s volanima.Kombinira baš sve modne trendove, a za njom su prvo 'poludjele' poznate blogerice. Ista haljina postoji u različitim bojama, a proizvodi ju dizajnerski brend Self-Portrait i prodaje na svojoj službenoj stranici po cijeni od 2500 do 2700 kn, ovisno o dužini.


Loading...
Cipele koje su podigle medijsku prašinu čak imaju relativno pristupačnu cijenu – oko 950 kuna koštaju cipele 'The Day Heel' američkog brenda Everlane.To su kožne cipele na malu i deblju petu od 5 centimetara koja je stabilna i ugodna, a sa stražnje strane imaju elastičnu gumicu. Toliko su popularne da čak 28 tisuća ljudi čeka u redu na njih jer talijanska tvornica ne može dovoljno brzo proizvoditi cipele za kojima je poludio čitav svijet. Sličnu varijantu po jefinijoj cijeni izbacio je H&M u različitim bojama, a za njih ćete morati izdvojiti od 150 do 370 kn, naravno, ako vam se sviđaju.


Loading...
Najskuplji od ovih predmeta je velika torba koju je isfurala Jessica Alba – košta čak 13 tisuća kuna,  a nosila ju je na ležernu kombinaciju.Naizgled obična torba, blijedoružičaste boje, brenda Tod's privukla nam je pažnju jer je izazvala internetsku raspravu vrijedi li tih novaca, pa predlažemo da se pridružite raspravi.


Loading...
Foto: Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

Culottes hlače su lijepe i ugodne – ovo je modni hit sezone

Kendall Jenner opet diktira modu - biste li nosili ovakvu torbicu?

Glina na licu, školjke i stari nakit na kapcima, kavijar i toaletni papir na usnama

torba cipele anketa moderno Popularno modni trend haljina