Slika nije pronađena

Neke stvari koje se čine toliko logično nikada nam ne bi pale na pamet. Koliko ste puta jeli u McDonald'su neku od verzija njihovog popularnog McFlurry sladoleda? Sigurno previše i za izbrojati. A jeste li ikada razmišljali za što služi rupa u žlici?

Jeste se ikada pitali čemu služi rupa u sredini žlice za sladoled u McDonald'su? Je li tu bezveze ili stvarno ima neku funkciju? Neki su sigurno pokušali piti kroz nju kada se sladoled rastopi, drugi su možda probali staviti prst u rupu i tako držati žlicu... Što god da ste radili s tom žlicom, to sigurno nije bila njena prava funkcija. Zaposlenica McDonald'sa je u videu na TikToku otkrila čemu to stvarno služi. Neki su ostali šokirani, a reakcija drugih je bila 'dddd pa normalno'.



Postoji skroz praktičan razlog i objašnjenje zašto žlica izgleda tako kako izgleda. Video u kojem zaposlenica objašnjava za što služi rupa na žlici pogledan je skoro 4 milijuna puta, što samo potvrđuje da nismo jedini koji ovo nisu znali. Ispada da žlica služi kako bi se promiješao sladoled i dodatak koji se stavi na njega. Nakon što se doda sladoled i dodatak, kako bi sve što bilo dobro izmiješano, žlica se stavi na aparat koji ju okreće i miješa sladoled u čašici.


@marzpire

If u didnt know, now u do ##mcflurry ##mcdonalds ##icecream ##mcdonaldssecrets ##howto ##canada

Juicy - Doja Cat


I dok su neki komentirali da je ovo bilo logično, drugima je ovo dalo odgovor na pitanje koje ih je mučilo. A potaknula se i rasprava kako je moguće da čak i uz tako nešto, sladoled McFlurry svejedno ne bude dobro izmiješan i dodaci ostanu većinom samo na vrhu. Dobro pitanje!

Foto: Instagram/ TikTok/ Shutterstock.com – Jasni/ Shutterstock.com - Mohd Syis Zulkipli

M.T.

Pogledajte još:

Znaš li da možeš napraviti kod kuće McFlurry sladoled iz McDonald'sa? I trebaju ti samo 3 sastojka

Prozvan McDonald's superherojem: Zaposlenik fast fooda otkrio kako je godinama 'varao' sistem

KVIZ: Koji hamburger trebaš naručiti sljedeći put u McDonald's-u?

sladoled mcflurry misterij mcdonald's žlica

Još vijesti