Slika nije pronađena

Kada je Laney snimila fotku svog sina na plaži davne 2007. godine, nije ni slutila da će njegovo lice postati jedno od najprepoznatljivijih memea ikad.


Iako je samo željela zabilježiti trenutak kada je maleni Sammy slučajno stavio pjesak u usta, svi su ga prepoznali kao 'Success Kid' te je postao jedan od najpopularnijih memea na internetu ikad. Uskoro je uslijedilo niz varijacija na temu:
Iako Sammy sada ima 9 godina, ne želi se medijski eksponirati, a njegovi roditelji poštuju tu odluku. Jedino kada je odlučio 'igrati na kartu slavu' jest trenutak kada je njegov otac hitno trebao transplantaciju bubrega pa su putem interneta prikupili 100 tisuća dolara za operaciju.

A photo posted by Laney Griner (@laneymg) onA photo posted by Laney Griner (@laneymg) on


Nakon toga je Sammy pozvan da sudjeluje u reality showu koji se prikazivao na popularnoj televiziji, ali dječak je odbio takvu ponudu objasnivši 'da jednog dana želi biti uspješni umjetnik, a ne da ga svi pamte po sličici'.

Meme s njegovim licem će vjerojatno još dugo kružiti bespućima interneta, a vjerujemo da ćemo za Sammyja još svakako čuti.

Foto: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

Nećete vjerovati kako sada izgleda djevojčica s popularne fotke

Evo kako danas izgleda tinejdžer za kojim je prije godinu dana poludio svijet

OMG: pogledajte kako sada izgleda Kevin G iz filma 'Opasne djevojke'

Meme poznata sličica

Još vijesti