Slika nije pronađena

Već se danima priča o potezu odvažnog zagrebačkog tinejdžera Mihaela Diklića, kojemu je, vraćajući se kući iz izlaska, za oko zapela lijepa djevojka u tramvaju ali je izašla prije nego joj je stigao prići.

Ipak, ovaj 18-godišnjak nije želio odustati pa je na tramvajskoj stanici ostavio poruku koja se brzinom munje proširila društvenim mrežama, a gotovo svi su navijali da Mihael pronađe djevojku svojih snova.


Sve je zanimalo hoće li se crvenokosa djevojka iz tramvaja broj 32 javiti i premda smo se svi nadali da će se roditi mlada ljubav, no nažalost cura je zauzeta.

Mihael je danima zvijezda na fejsu, ali i na televiziji jer svi su htjeli znati tko je taj romantični tinejdžer. Kaže da su ga zvali svi živi kako bi mu izrazili podršku, a nije ga nazvala samo ona.

`Prvo sam mislio hoću li ispast malo creepy, da sam čudak. Hoću li izgledati očajno? Ali rekao sam si ako ju vidim da ću joj prići. Ali ne znam hoću li je vidjeti. Ako sam je uveo nešto što joj smeta, jako mi je žao` rekao je Mihael za RTL.


No, djevojka se oglasila i rekla da je već zauzeta. Nadamo se da ovo nije razočarenje za Mihaela te da će i dalje nastaviti tražiti ljubav.


Foto: screenshot RTL/Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Tinejdžer svim curama iz škole poklonio cvijeće na Valentinovo

Tinejdžeru iz Županje švercanje naplatili više od 8 tisuća kuna

Ova fotka zaljubljenih tinejdžera izazvala je kaos na fejsu

mihael diklić odvažni tinejdžer Ljubavna poruka