Slika nije pronađena

Tako su i Sebastijan i njegova frendica zadali sami sebi izazov da će pokušati napraviti najbolje knedle ikada, iako ih nikada u životu nisu radili. Glavni član stručnog žirija čiji će glas biti presudan i koji će odlučiti je li to bio uspjeh ili fejl je – baka.

Kuhanje nije nešto što svima baš ide od ruke, a Sebastijan i njegova frendica priznali su i sami da nisu masterchefovi. Svejedno su se odlučili zabaviti i pokušati naučiti nešto skuhati. Vani je hladno, nema izlazaka čak ni na kave, pa zašto ne iskoristiti toplinu vlastitog doma za druženje s BFF. Zauzmite kuhinju, potražite recept za svoje omiljeno jelo ili slasticu i krenite u avanturu. Zabava je garantirana, a možda i fina klopa na kraju. Sebo i njegova prijateljica odlučili su u ovotjednom videu raditi jedno jelo koje nam je svima dobro poznato, knedle, ali ne obične kakve inače jedemo, već s jabukama. Kako je to prošlo i što je baka rekla na njihovu varijantu ovog popularnog domaćeg jela? Pogledaj u novom videu na Hej! kanalu.

Nemoj se usput zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal jer stiže još puno kul sadržaja. Kako ti nijedan ne bi promaknuo, stisni i zvonce da ti dođe obavijest svaki put kada objave novi video. Čiji će video biti sljedeći i o čemu? Saznaj u ponedjeljak u 12 sati!

Pogledajte još:

[VIDEO] Ljeto vs. zima: Kako ljetne odjevne komade nositi i u hladnim zimskim mjesecima? Ovako!

[VIDEO] Glazbeni izazov: Netko ti da skroz random riječ, a ti se moraš sjetiti pjesme koja ju sadrži

[VIDEO] A na čemu ste vi zahvalni? Pitao je ljude po gradu na čemu su najviše zahvalni, pogledaj odgovore

kuhanje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube sebastijan koščak

Još vijesti