Slika nije pronađena

Izazov koji može završiti samo kao jedna od krajnosti – ili jako dobro ili jako loše. Ovdje nema sredine. Napraviti pizzu od sastojaka koje inače ne bi spojili, a pogotovo nikada ni stavili na pizzu, izazov je u kojem se okušao ovaj domaći youtuber.

Koja je pizza najbolja? To je pitanje na koje nema univerzalnog odgovora. Svatko ima neke svoje preferencije koje voli ili koje ne voli kada je ova hrana u pitanju. Netko će se zgroziti na spominjanje pizze s ananasom, a nekome je to možda najdraža verzija. Pizza je super jelo jer ju svatko može napraviti po svom ukusu, sa sastojcima koje voli. A što kada bi ti netko drugi birao sastojke koje ćeš staviti na pizzu bez da zna o kojim se stvarno sastojcima radi? Postoji izazov u kojem ti prijatelji biraju random sastojke za pizzu, a ti ih sve moraš na nju staviti. Ovo je uvijek zanimljivije kada se radi sa sastojcima koji su malo neobični i ne baš spojivi s riječi 'pizza' – sastojci poput čokolade, kokosa ili paštete. Kako to izgleda kada se provede u djelo  i koji je finalni rezultat? Pogledaj u videu je li Sebastijanova verzija ispala na kraju prefina ili totalno bljak.

Jedno je sigurno, ova je pizza ispala na kraju u potpunosti neobična, ali neobično ne znači uvijek loše! Ili možda u ovom slučaju znači? Nećemo ti otkriti je li ispala dobra ili ne, odgovor saznaj u videu.

Pogledajte još:

Izazov od 30 dana: Svaki dan nova aktivnost koja će ti pomoći da se opustiš i postaneš bolja ti

Pa kako to uspije? Izazov na kojemu bi mnogi pali zbog nestrpljenja!

[VIDEO] Glazbeni izazov: Netko ti da skroz random riječ, a ti se moraš sjetiti pjesme koja ju sadrži

kuhanje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube sebastijan koščak

Još vijesti