Slika nije pronađena
Dečki i cure - toliko slični, a opet toliko drugačiji... U nekim se stvarima stvarno razlikujemo i zbog toga ne razumijemo, što nam često može stvarati dosta velike probleme.

Od oblačenja, ponašanja pa sve do načina na koji razmišljamo - bez beda možemo reći da se u mnogim stvarima nikad nećemo složiti. Osim toga, postoje stvari koje mi cure stalno radimo, a dečkima stvarno nikad neće postati jasne.

via GIPHY


Evo kojim to stvarima mi cure totalno zbunjujemo dečke, a da toga nismo ni svjesne.

1. Idemo zajedno na WC
Haha, ovo dečki nikad neće skužiti jer njima ne pada na pamet da sa svojim najboljim frendom odlaze zajedno u WC i tamo usput pričaju o školi, curama, autima ili filmovima. Za njih je WC mjesto gdje obave ono što treba i to je to.

via GIPHY

2. Plačemo uz tužne i depresivne filmove

Dečki će se bez imalo beda rasplakati ako njihov omiljeni klub izgubi utakmicu u finalu Lige prvaka, ali zato nikad neće pustiti suzu zbog tužne scene u filmu. Za razliku od njih, mi cure uvijek ćemo se rasplakati ako glavna glumica prekine s dečkom ili se pas u filmu naglo razboli i ugine. Dečkima to nikad neće biti jasno.


via GIPHY


3. Ništa bez 'duck facea'

Dečki jednostavno ne mogu razumijeti da je duck face obavezna stvar kod fotkanja selfieja. I da, koliko im god puta to objasnile – njima će to i dalje biti grozno!

via GIPHY


4. Nikad nam se ne sviđa kako smo ispale na fotkama

Fotkanje s nama curama stvarno traje dugo, ali po našem mišljenju to uopće nije ništa loše. I dok dečki bez problema objavljuju baš svaku svoju fotku i kao da ih uopće ne zanima kako su na njoj ispali, mi se naslikavamo barem dva sata, sve dok barem jedna fotka ne ispadne kako treba... Hahaha, priznajemo - tipično ženski!

via GIPHY


5. Družimo se s curama koje ne podnosimo

Dečki se nikad ne bi družili s dečkima koje ne podnose, pa zato nikako ne razumiju na koji način to mi cure funkcioniramo - da bez problema možemo biti dobre s curama koje mrzimo, a onda ih ogovarati čim okrenu leđa. Priznajemo da je to stvarno 'bitchy' od nas, ali si nažalost ne možemo pomoći. Takve smo i gotovo.

via GIPHY


I da, čak se i mi cure slažemo da su ove stvari pomalo iritantne, ali stvar je u tome što smo mi cure jednostavno takve. I to nam je dosta dobra isprika, zar ne? ;)

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Šokantno otkriće – znanstvenici utvrdili da su cure 11 puta sklonije depresiji od dečkiju!

Preskočile bismo ih da možemo – kako se nositi s najtežim trenucima tijekom odrastanja svake cure?

Dečki, ovo izbjegavajte! 'Ako baš želiš' i ostale izjave koje cure NE žele čuti

cure Dečki zanimljivosti