Slika nije pronađena

Samsung je objavio da je napravio 'poboljšanja' kako bi zaštitio zaslon Galaxy Folda i uskoro će početi prodavati ovaj preklopni telefon.

Četiri mjeseca nakon što je tvrtka odgodila lansiranje telefona u maloprodaju, Samsung kaže da će Galaxy Fold biti dostupan za kupnju u rujnu. Također, potvrdio je da će cijena ostati ista kao i prije – vrtoglavih 13 tisuća kuna!

via GIPHY


Evo što Samsung kaže da se promijenilo kod nove verzije Galaxy Folda:

1. Gornji zaštitni sloj Infinity Flex Displaya je proširen izvan okvira. Konačno je postalo očito da je on sastavni dio strukture zaslona i nije namijenjen za uklanjanje.

2. Galaxy Fold sadrži dodatna pojačanja kako bi se uređaj bolje zaštitio od vanjskih čestica, a da pritom zadrži svoju značajku sklapanja.

3. Dodatni metalni slojevi ispod Infinity Flex zaslona uključeni su kako bi pojačali zaštitu zaslona. Prostor između zgloba i tijela Galaxy Folda je smanjen.

Proširivanje 'zaštitnog sloja' možda je najvažnija stvar koju je Samsung mogao učiniti jer su mnogi mislili da je to zaštitnik zaslona i pokušavali su ga oljuštiti, oštećujući zaslon.Originalni Galaxy Fold gotovo je bio stigao na tržište, ali počeli su razvijati ozbiljne hardverske probleme gotovo odmah. Zato je, suočen s višestrukim izvješćima o važnim problemima, Samsung službeno odgodio izdavanje uređaja vrijednog 1980$ na rujan i otkazao prednarudžbe.


Foto: Giphy/ Unsplash/ YouTube/ Twitter


M.S.K.

Pogledajte još:

OMG, ima li i tvoj mobitel već te grozne simptome pregrijavanja? Evo kako ga zaštititi od vrućine

Pojavile su se fotke iPhonea 11, a obožavatelji ostali neugodno iznenađeni izgledom!

Jeste li umorni? Za to možete okriviti svoj pametni telefon! Evo zašto...

vijest smart phone zanimljivost preklapanje tehnologija samsung mobitel Galaxy fold