Slika nije pronađena

Objavljeni su rezultati o stanju na mobilnom tržištu – najprodavaniji pametni telefon u 2018. bio je Appleov iPhone X, dok je u prvih par mjeseci ove godine velik broj isporuka smartphonea ostvario Huawei, piše Zimo.hr.

via GIPHY


Ovog tjedna objavljene su informacije o stanju na globalnom mobilnom tržištu te o najprodavanijim pametnim telefona prošle godine u svijetu. Istraživanje o prodaji pametnih telefona iz 2018. objavljeno je na profilu Counterpoint Researcha, bez nekih dodatnih informacija i objašnjenja, a prema tim podacima listom najprodavanijih dominiraju Appleovi telefoni. Najprodavaniji model u svijetu, prema tim informacijama, jest iPhone X, a zanimljivo je da su i sljedeća tri najprodavanija telefona na svijetu također bili modeli iPhonea, prema Zimo.hr.

via GIPHY


Dakle, nakon modela X, slijedi iPhone 8, zatim iPhone 8 Plus te na kraju model predstavljen još 2016. iPhone 7. Nakon Appleovih uređaja slijedi Xiaomijev Redmi 5A, zatim kombinacija Appleovih i Samsungovih telefona – Galaxy S9, iPhone XS Max, iPhone XR te Galaxy S9 Plus.

Foto: Giphy/ Freepik

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Pojavila se nova aplikacija koja nagrađuje tvoje znanje hrvatskog jezika free megabajtima!

Gotovo polovica mladih ljudi pati od 'tehnoferencije'! Otkrij o čemu se točno radi...

[OMG] Procurile su najnovije info – najpopularniji mobitel dobiva jednu neobičnu značajku

najprodavaniji zanimljivost huawei iphone samsung mobitel Xiaomi