Slika nije pronađena

Student Brett Cohen, 21, se zapitao kako da okupira pažnju javnosti, odnosno kako da prestane biti nevidljiv na Times Squareu pa je smislio opaki plan.

Prvo se obukao poput celebrityja, a zatim nabavio pratnju – osobne zaštitare, asistente i fotografe i kamermane. Na ovaj prank se odlučio misleći da će svi pasti na njegov celebrity alter ego, što se i dogodilo.


Čim je izašao na ulicu, cure su oduševljeno vrištale, a s njim su se slikali doslovno svi – i mladi i stari, ne znajući uopće otkud im je Brett poznat, ali su bili sigurni da ne smiju propustiti priliku da okinu makar jednu fotku s njim. Većina je pomalo nesigurno utvrdila da je Brett 'zvijezda Spidermana' ili neki 'lik iz filmske industrije', a drugi su mislili da je pjevač.


Toliko je očarao američku javnost da se s njim poželio slikati čak i policajac, ali i cure koje su se već na prvi pogled zaljubile. S vremenom se oko njega skupila čitava rulja, a znatiželjnike su zaštitari doslovno morali odmicati od Bretta, baš kako to rade i zaštitari stvarnih celebrityja.


No, čim se sva pompa smanjila, Brett je opet bio samo običan student, odjeven u košulju i traperice... Ovo je samo dokaz koliko je 'slavu' lako postići. Naravno da je cijeli ovaj eksperiment platio, ali jednom za vazda je dokazao koliko su ljudi ustvari povodljivi... 

Mi smo nakon gledanja izgubili vjeru u čovječanstvo, ne znamo za vas. Kako se vi osjećate nakon odgledanog videa?

Foto: YouTube/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Tko visoko leti, nisko pada - poznati koji se nisu snašli sa slavom

Beauty inspiracija – frizure slavnih cura koje bez beda možeš napraviti sama ili kod svog frizera

UPS Slavne cure koje su pretjerale – najveći photoshop failovi ove godine

poznati brett cohen celebrity fake video

Još vijesti