Slika nije pronađena

Stephanie, tinejdžerica koja živi u gradu Huston u Teksasu, željela je svome tati reći da ga voli. Čini se kao jednostavan zadatak, zar ne? U uobičajenim uvjetima ovu poruku mogli biste prenijeti telefonski, putem interneta ili usmeno, ali njen tata nije u zoni signala mobitela. Njen je tata astronaut.

S obzirom da je znala da njen tata ima moćni otić i kameru kojima može zoomirati površinu zemlje, Stephanie se udružila s ekipom iz tvrtke Hyundai da napravi ogromnu poruku koju će njen tata moći pročitati iz Svemira, točnije Međunarodne svemirske postaje. Cijeli proces dokumentiran je u inspirativnom videu.

[Moj tata] će biti totalno iznenađen ako pročita ovu poruku, kaže Stephanie u videu. Možda ćemo mu nedostajati još i više.

Poruka bi morala biti veličine čitavog grada u kojemu Stephanie živi.

Ekipa iz Hyundaija je iskoristila 7 automobila i poprilično ludu tehnologiju katrografiranja (mapiranja) kako bi napisala “Steph <3’s You!” (Steph te voli) u pustinji. Tim vozača znak je napravio po točnom rukopisu kćeri Stephanie kako bi cijela poruka bila još osobnija.

Kako bi bili sigurni da se poruka vidi iz svemira, automobili su 'pišući' prekrili 59,808,480,26 četvornih stopa — toliko površine da je projekt ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća slika napravljena tragovima auto-guma.

Pouka priče kaže: kažite svojim najbližima i najmilijima da ih volite što češće možete.

Izvor i foto: YouTube


Pročitajte još...

...Za sve 'crne ovce': otac uredio kuću po ukusu svoje kćeri gotičarke...

...Tata napisao dirljivo pismo svojoj kćeri: 'Najljepša si iznutra'...

...Originalni tata: smislio način kako da kćer ima bolje ocjene u školi!...

...Tata snimio video za tinejdžere: kako zamijeniti rolu wc-papira...

astronaut poruka za tatu astronauta hyundai Stephanie

Još vijesti