Slika nije pronađena

Internetom se već nekoliko dana širi ovaj video, a ako još uvijek nije došao do tebe, pogledaj ga sada. Zamatanje poklona u ukrasni papir nekima jednostavno ne ide od ruke, ali uz ovaj hack, pokloni koje ove godine daruješ će biti top zamotani.

Imaš super poklon za dragu ti osobu i sve što još trebaš napraviti prije nego sve bude spremno ga staviš pod bor je zamotati u ukrasni papir. Ako si i ti jedna od osoba koja se užasava ovog dijela, ovaj će ti trik jako dobro doći. Nekada je poklon prevelik i ne znaš kako ga složiti i omotati ukrasnim papirom, a nekada fali još malo papira da možeš omotati cijeli poklon. Uz ovaj hack nema više ovih i sličnih problema. Internet ne prestaje pričati o ovom hacku koji je došao u pravo doba godine. DannyDutch je na svom Twitter profilu objavio kratki video u kojem pokazuje kako zamotati poklon kada nemaš dovoljnu količinu ukrasnog papira. Ovaj trik možeš koristiti čak i kada ga imaš dovoljno jer čini se vrlo jednostavnim.


Trik je tako jednostavan, samo treba dijagonalno okrenuti stvar koju želiš zamotati. Iako full jednostavno, sigurno se ni ti nisi ovoga sjetila. Kada stvar okreneš dijagonalno, odjednom se čini kao da imaš više papira u koji ćeš je zamotati. I da ne spominjemo i da ćeš vrlo brzo odraditi taj posao. Je li moguće da se gotovo nitko nije ovoga sjetio prije? Izgleda da je.
Svaka čast onima koji su ovo znali i ovako zamatali poklone do sada.

Foto: Twitter/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Gesta koja će te raznježiti - štedio je tri godine kako bi poklonom iznenadio najboljeg prijatelja!

Jedan poklon nitko ne želi za Božić! Otkrili ste nam najbolje i najgore poklone te koliko planirate potrošiti [VIDEO]

Najbolji božićni poklon za nju – dvadesetak ideja s kojima ne možeš pogriješiti kada daruješ frendicu ili curu

pokloni hack jednostavno zamatanje Ukrasni papir

Još vijesti