Slika nije pronađena

Ako želiš da ti bijele tenisice ostanu bijele, kada sljedeći put budeš u posjeti kod bake i djeda, zatraži ih ovaj tajni sastojak koji sigurno imaju, a koji će ti napraviti čudo za bijele tenisice.

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji vole da im tenisice izgledaju kao da su neko vrijeme nošene i da nisu blještavo čisto i oni koji vole da im bijele tenisice uvijek budu što je bjelije moguće. Za sve ove koji spadaju u drugu kategoriju, jedna je žena našla savršeno rješenje koje će im pomoći da kod kuće u tren oka očiste bijele tenisice i vrate im bjelinu kakvu imaju i kada nove dođu iz dućana. Ona je Ali Moore i za ovaj je trik pročitala u jednoj od Facebook grupa gdje je članica.

via GIPHY


Sjetila ga se u trenutku nevolje kada se vratila kući s putovanja. Bijele tenisice koje je nosila više nisu bile bijele, već toliko zmazane da je čak razmišljala o tome da ih baci u smeće. Ali ne prije nego ih pokuša očistiti. Sjetila se trika o kojem je čitala, a koji bi trebao biti efikasan i jako jeftin. Sve što ti treba od sastojaka je tablete za čišćenje zubne proteze (sigurno će ti baka ili djed htjeti posuditi jednu), malo praška za pranje rublja, ručnik i sunce.

U toploj vodi trebaš otopiti tabletu za čišćenje proteze (ili nekoliko njih ako su tenisice u stvarno lošem stanju) te umočiti unutra tenisice. Mjesta koja su posebno problematična malo izribaj četkicom i ostavi ih da se moče preko noći. Drugi dan ih stavi u perilicu rublja i dodaj prašak za pranje, a u vešmašinu ubaci i ručnik – kako ti tenisice ne bi jako lupale kada je uključiš. Kada se operu, stavi ih na sunce da se osuše – i to je to! Tenisice će ti biti bijele kao da su upravo kupljene. Nemoj zaboraviti izvući vezice iz tenisica i njih također namočiti i oprati!

Foto: Pexels/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

HACK! Nakit ti često ostavlja zelene tragove na koži? Otkrij kako to spriječiti

[BEAUTY HACKS] 13 jednostavnih i učinkovitih trikova iz cijelog svijeta za zadivljujuću ljepotu

Super trik za koji mora znati svatko tko nosi naušnice, a uključuje jednu stvar koju sigurno imaš!

Čišćenje bijelo jeftino tenisice brzo hack jednostavno trik

Još vijesti