Slika nije pronađena

Plesanje u izlascima i na partyjima nikako ne izgleda ni približno kako je to bilo u vrijeme kada su naše bake bile mlade i izlazile. A što ta generacija misli o načinu na koji mladi danas plešu?

Tinejdžerica iz Škotske je odlučila je snimiti reakciju svoje bake dok joj njena mlađa sestra pokazuje kako mladi danas plešu – nije mogla ni pomisliti da će video postati toliki hit. U par dana koliko je sada video već objavljen na njenom Twitter profilu pogledalo ga je gotovo milijun ljudi. Snimala je svoju mlađu sestru koja ima 10 godina koja se razbacala pred bakom. Nisu bile potrebne nikakve riječi – bakina reakcija pokazuje najbolje što misli o novim trendovima plesanja.


Uz kratki opis 'Najmlađi član u obitelji uči najstarijeg člana kako djeca plešu ovih dana. Ostala je zgrožena', video i baka su osvojili simpatije interneta.

Naravno da su se u komentarima videa našli negativci koji su morali naznačiti da to nije ono kako mladi danas plešu i da djevojka na videu ne zna plesati. Bitno je imati na umu da se radi o 10-godišnjakinji koja se dobro zabavlja i pleše!

Foto: Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Kako nam je ovo promaklo? Mali Noah Centineo pleše na hit Justina Biebera u kostimu Batmana [VIDEO]

Život u ritmu muzike za ples: ovo će shvatiti samo pravi ljubitelji mjuze
VIDEO: Hrvatske tinejdžerice plesom ispričale priču o bullyingu


Reakcija Ples sok baka plesanje video

Još vijesti