Slika nije pronađena

Tijekom nekoliko godina provedenih na faksu upoznat ćeš hrpu ljudi, neki će te razočarati, neki začuditi, a neki samo dobro zabaviti. U moru različitih ljudi, ovo su oni tipovi studenata kakve će sigurno svatko sresti.

Svaki fakultet ih ima. Ne možeš ih izbjeći ni da hoćeš. Bilo da si društvena osoba koja želi popričati sa svima ili netko tko će radije imati nekoliko ljudi s kojima će se družiti, kad tad ćeš morati doći u doticaj i s drugim ljudima, koji ti možda neće najbolje sjesti, a neki će te i oduševiti. Ove tipove studenata ćeš susresti sasvim sigurno, a Aneta s Hej! kanala prikazala ih je na urnebesno-realan način. Možda se i ti pronađeš u nekom od njih. Pogledaj novi video u nastavku.

I ne zaboravi se preplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Upravo su stigli do prvih 1000 pretplatnika! Svi su se youtuberi videom zahvalili svima koji su od početka kanala bili tu, kao i svim novim gledateljima koji su tek stigli.

Zabavljaju nas novim sadržajima svaki tjedan ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati. Pridruži im se na YouTubeu i pripremi se na još hrpu super sadržaja!

Foto: Freepik -gpointstudio

M.T.

Pogledaje još:

[VIDEO] Otvaranje kovčega uspomena: Od uspomena s maturalca do onih od bivšeg dečka!

[VIDEO] Pokušao je ne reći WOW dok je gledao video pun kul stvari: Novi YouTube izazov!

Pripremanje za učenje je bitno kao i samo učenje: Kreativne ideje kako ga učiniti zabavnijim [VIDEO]

Hej video youtube YouTube kanal tipovi studenata hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti