Slika nije pronađena

Valentinovo je učenicima jedne zagrebačke srednje škole bilo još malo posebnije. Na velikom odmoru ih je u predvorju dočekala svirka i slastice.

Nema boljeg nego kada se na isti dan dogodi da je Valentinovo i Dan otvorenih palačinki. Jučer u zagrebačkoj Prvoj gimnaziji učenici su učenicima pripremili pravo malo iznenađenje. Na velikom odmoru u predvorju škole dočekale su ih glazba uživo i hrpetina slastica. Bend sastavljen od učenika 3. D razreda odsvirao je nekoliko obrada poznatih pjesama, a na repertoaru su im se našle S.A.R.S.-ova 'Lutka', Divlje Jagode i njihova 'Marija' te 'Lutka za bal' Parnog valjka.

Učenici su bili oduševljeni, pjevalo se i plesalo, a sve su zabilježili i videom. Ostali učenici škole podržali su ih velikim pljeskom, a tražio se i bis.


Učenici su se mogli i počastiti slasticama kao što su palačinke, muffini, Cheesecake, kroštule jer bio je to i Dan otvorenih palačinki.

Atmosfera je očekivano bila odlična, a snimatelj videa objasnio je na kraju ukratko što se sve događalo i poslao pravu valentinovsku poruku: 'Bio je to početak Valentinova u Prvoj kojeg smo obilježili na glazbeno-slatki način. Imali smo priliku uživo slušati naš bend koji nam je izveo dobro poznate pjesme, ali uživati u palačinkama i drugim slasticama, koje su nestale gotovo u pet minuta. Zabava u Prvoj se nastavlja, ljubav je tu svaki dan, a ljubav tu i mora biti svaki dan, a ne samo na Valentinovo.'

Glazba, slastice i ljubav su uvijek dobra kombinacija!

Foto: Facebook printscreen/ Facebook

M.T.

Pogledajte još:

PRECOOL Učenici i profa zajedno u bendu najoriginalnijeg naziva ikad – pazi kako ga izgovaraš

WOW Jedinstvena škola u Hrvatskoj – učenici proizvode sok i čips od jabuke, a imaju i vinski podrum!

Što učenici srednjih škola misle o hrvatskom školstvu? Neke stvari su im super, ali neke baš i ne

Zagreb Učenici gimnazija valentinovo iznenađenje

Još vijesti