Slika nije pronađena

Ovaj je video na YouTube postavljen 20. svibnja, dakle prije tri dana i već ga je pogledan preko 18 milijuna puta. Traje 2,15 minute i snimljen je u istraživačkom centru u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi (Marine Mammal Research Unit).

Djevojčicu je morski lav povukao u vodu u sekundi, dok je ona mirno sjedila njemu 'nadohvat ruke'. Iako se činilo da je samo znatiželjan, a te su životinje na glasu kao simpatične i plahe, ovaj primjerak tuljana imao je drukčije planove – pokazao je svoju opasnu stranu.


Djevojčica je sjedila na rubu njegove nastambe, kada je životinja izronila i ustima zgrabila djevojčicu za odjeću te ju povukla u vodu. Ubrzo nakon što je ona završila u vodi, za njom je skočio obučen stariji muškarac i spasio ju. Na snimci se vidi da su u vodi za njima ostale samo sunčane naočale – i tuljan. Ona je, naravno, bila u stanju blagog šoka te izjurila iz Steveston Fisherman's pristaništa.


Andrew Trites, ravnatelj istraživačkog centra, je rekao da je tuljan vjerojatno mislio da je njezina haljina hrana, budući da ga ljudi često hrane, pa se zabunio. Napomenuo je da se bolje držati na distanci i dopustiti divljim životinjama da ostanu – divlje.

Budući da nije bilo nikakvih posljedica, ovaj video možemo gledati bez straha i pritom se dobro nasmijati.

Foto: Pixabay/YouTube/Screenshot

M.Z.

Pročitajte još:

[VIDEO] Zvijezde serije '13 razloga' u škakljivoj situaciji - Miles Heizer i Brandon Flynn su gej?

17-godišnjakinja rastura – pogledaj video kojim su svi opsjednuti ovih dana

LOL Ovaj video je VRH – izveli preludu foru profesoru iza leđa

Kanada Djevojčica tuljan Morski lav Britanska Kolumbija youtube