Galerija Mr. Beast Mr. Beast - 1 Mr. Beast - 2 +3 Mr. Beast - 3

Njegovi videi dobivaju samo tako milijune i milijune pregleda, a uvijek radi neke ekstremne stvari. Također je poznat po tome da širi pozitivu i radi dobra djela. Što bi to mogao snimati kod nas?

Sigurno ti je jasno tko on je: Mr. Beast! Nema sumnje da je on danas najpopularniji YouTuber sa svojih 236 milijuna pratitelja, samo na YouTubeu. Videi mu redovito imaju preko 100 milijuna pregleda, a snima prilično ekstreman sadržaj. Zarađuje jako puno, ali isto tako jako puno i vraća svojim pratiteljima i općenito društvu – pa tako gradi škole, spašava pse s ulice, gradi bunare u Africi…

Baka Prase - 3 Baka Prase pokazao svoju drugu stranu: Ovom je gestom oduševio i ljude koji ga inače ne vole

Ovih su ga dana lokalni mediji uhvatili kako snima u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku. Kako piše Dubrovački dnevnik, snima video u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima, malom naselju pokraj Dubrovnika. Što točno snima, za sada nitko ne zna. Zablokirani su svi putevi do ovog kompleksa već danima, a kada je u pitanju Mr. Beast možeš očekivati da je u pitanju nešto veliko.

 

 

S obzirom da snima u blizini grada, vrlo je lako moguće da ga fanovi sretnu i u šetnji samim gradom jer sumnjamo da neće htjeti nabaciti šetnjicu Stradunom. Na Dubrovačkom dnevniku možeš vidjeti i FOTKE koje su uspjeli uhvatiti ispred njegovog seta.

Za sada na njegovim društvenim mrežama nema nikakve naznake o tome na čemu trenutno radi pa ćemo izgledati morati čekati i vidjeti kada video objavi na svom YouTube kanalu.

Adrijan Krajčar i Borna Rastović s djevojkom Najpopularniji influenceri u Hrvatskoj: Top 10 imena koje mladi kod nas najviše prate

mr. beast u hrvatskoj youtuber youtube Dubrovnik snima u hrvatskoj

Još vijesti