Slika nije pronađena

Jedna je korisnica na TikToku imala snimala svečano otvaranje hamburgera iz McDonald'sa koji čuva godinama. Javili su se i iz McDonald'sa da objasne zašto izgleda tako kako izgleda.

Aly Sherb na TikToku je objavila video u kojem njena baka pokazuje kako izgleda hamburger koji je čuvala 24 godine. U videu koji je do sad skupio 3,9 milijuna pregleda, baka otvara kutiju za cipele u kojem čuva hamburger i krumpiriće iz McDonald'sa iz 1996. godine. Iako ne izgledaju baš svježe, teško biste prema njihovom izgledu pogodili da su stari 24 godine.

@aly.sherb

Make this go viral, y’all ##grandparentsoftiktok ##mcdonalds ##fyp ##decadechallenge ##foryou ##happymeal

original sound - aly.sherb

Baka prvo pokazuje krumpiriće za koje komentira da izgledaju kao da su prije mjesec dana ispali iza automobilskog sjedala te dodaje da nisu ni malo istrunuli.  Nakon toga pokazuje hamburger gdje se ni na mesu ni na pecivu ne vidi ni malo plijesni niti tragova propadanja. Ovo nije prvi put da netko na internetu objavi snimku hrane iz McDonald'sa stare po nekoliko godina, piše Index.hr.
'Naši burgeri, kao i sva ostala hrana, mogu se razgraditi, no za to moraju postojati određeni uvjeti, u prvom redu vlaga', komentirala je jednu od tih snimki Anne Christensen, direktorica odjela za reputaciju brenda u McDonald'su. 'Bez dovoljno vlage, bilo u hrani ili u okolini, bakterije se neće pojaviti i zbog toga se hrana neće razgraditi. Ako je hrana dovoljno suha, neće se razgraditi. Slično se događa s dehidriranom hranom koju pripremate kod kuće. Iako je ovaj hamburger suh i dehidriran, ni u kom slučaju nije isti kao na dan kad je kupljen', dodala je.

Njenu je teoriju potvrdio i Donald W. Schaffner, profesor sa Sveučilišta Rutgers koji je za Fox News objasnio da su burgeri u McDonald'su jako dobro ispečeni što u startu ubija bakterije, te je dodao da ti burgeri, ako se čuvaju u pravim uvjetima, jednostavno postanu dehidrirani, piše Index.hr.

Foto: TikTok/ Shutterstock.com - 8th.creator/ Giphy

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Za ljubitelje kave: Prefini napitak iz McDonalds'a kojeg nećeš naći na meniju, ali TREBAŠ ga probati

Znaš li da možeš napraviti kod kuće McFlurry sladoled iz McDonald'sa? I trebaju ti samo 3 sastojka

Prozvan McDonald's superherojem: Zaposlenik fast fooda otkrio kako je godinama 'varao' sistem

Izgled star hamburger hamburger mcdonald's 24 godine tiktok

Još vijesti