Galerija Nina Skočak u McDonald'su Nina Skočak Nina Skočak +4 Nina Skočak - 2

Iako bi McDonald's u svakoj državi trebao imati iste proizvode i sve bi trebalo biti identično, to nije slučaj. Onaj kod nas i u SAD-u se razlikuju – i po proizvodima, njihovom okusu, ali i po cijenama.

McDonald's gdje god da pronađeš, znaš što očekivati od njihove hrane. S drugim je restoranima uvijek kockanje jer ne znaš što ćeš dobiti. Ovdje znaš da imaju Big Mac i kakav on je. Iako znamo što nudi i kakav koji hamburger tamo je, ipak te nekada može dočekati iznenađenje. Za početak, ako si jela u McDonald'su negdje vani, možda si već primijetila da imaju malo drugačiju ponudu i da možda imaju nešto čega kod nas nema.

McDonald's KVIZ: Provjeri svoje znanje o McDonald'su i njegovim hamburgerima!

To je skroz normalno i svaka država ima neke male razlike. Nina Skočak, poznata domaća TikTokerica, je otišla na putovanje u SAD i snimila video u kojem je usporedila njihov i naš domaći McDonald's.

 

@ninaskocak Pitanje stoljeća: Megić ili Mekić? 😂 #CapCut #megic #mcdonalds #amerika #isprobavanjehrane #food #review #tiktokbalkan #balkan ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

 

Pomfrit ju je tamo apsolutno razočarao, a čak ga ni umak nije mogao spasiti. Cheeseburger i McNuggetsi su s druge strani bili standardno dobri, čak su joj možda Nuggetsi ovdje i malo bolji. Pita izgleda totalno drugačije nego kod nas, ali to ju ne čini boljom. Ako se pita Ninu, naše su bolje, a ova je najveće razočaranje. Veliki plus koji ima McDonald's u SAD-u je ta što su kod njih svi umaci besplatni i može ih se uzeti koliko god netko želi. Sve u svemu, čini nam se da su naši McDonald'si bolji nego oni koji se nalaze u državi odakle i potječu.

McDonald's narudžba Kakvo značenje imaju „gumbići“ na poklopcu pića iz McDonald'sa? Misterij riješen!

mcdonald's nina skocak američki mcdonald's hrvatski mcdonalds usporedba koji je bolji tiktok

Još vijesti