Slika nije pronađena

Ponudit će influencerima alternativu poslovnom profilu, koji je Instagram uveo još 2016. godine, piše The Hollywood Reporter.

via GIPHY


'Kreatori (op.a. javnog mišljenja i svega drugog) se oslanjaju na Instagram kako bi se bolje povezali sa svojim pratiteljima i fanovima i razvili osobni brend. No, dosadašnji alati im ne omogućavaju praćenje njihovog razvoja i rast angažmana tijekom vremena. Zato razvijamo novi 'Creator Account' uz koji će to lakše moći', napisala je uprava Instagrama u svojem novom priopćenju za javnost. 

'Creator Account' će nuditi personalizirane kontaktne informacije i alate za filtriranje poruka. Uz pomoć tih alata razdvojit će se poruke od fanova, spamovi i važne poruke (primjerice brendova).

Novi 'Creator Account' će, osim toga, ponuditi opciju pregledavanja detaljnih statistika o ponašanju followera na dnevnoj i tjednoj bazi. Instagram će time ujedno svoje korisnike zaštititi od napada hakera i ostalih malicioznih aktivnosti. Naime, u posljednje vrijeme pojavljuje se sve više alata koji nude uvid u detaljne statistike, ali to rade 'na crno' i zauzvrat traže podatke o kreditnim karticama i ostale osobne podatke. U trenu kada ih upišemo, bivamo hakirani i/ili opljačkani – ovo shvatite ujedno i kao upozorenje – to jednostavno nemojte raditi! S novim 'Creator Account' mogućnostima to će biti lako i legalno dostupno, stoga se radije još malo strpite...

To bi uistinu moglo predstavljati revoluciju, zar ne?

via GIPHY


Foto: Giphy/Freepik

M.Z


Provjeri još..

Godina u slici – evo kako napraviti popularni kolaž od top devet slika na Instagramu u ovoj godini

TOP ili FLOP? Nova funkcija na Instagramu želi promijeniti način na koji koristimo Story

Instagram se mijenja – lajkaš li ili dislajkaš njegov novi look? [ANKETA]

instagram creator account influenceri vijest novo profil

Još vijesti