Slika nije pronađena
Instagram bi mogao biti središte fotografija fotošopiranih lica i dobro osmišljenog života koji je prisutan samo na fotografijama. Međutim, ova platforma pruža svojim korisnicima mnogo više od skupih #OutfitOfTheDay fotki i prekrasnih pogleda na plažu. To je također odlično mjesto za okupljanje zajednica i za to da se i vaš glas čuje - za promjenu.

Ovih sedam profila čine upravo to, preuzimaju Instagram sa svojim moćnim porukama i nevjerojatnim objavama - trebate ih zapratiti čim prije:

1. Avery, @miss_germinoma


U prosincu 2018. godine, 13-godišnjoj Avery dijagnosticiran je tumor. Kako je započela četiri ciklusa terapije, odlučila je napraviti Instagram profil kako bi podijelila svoje putovanje sa svijetom. 'Liječnik nam je rekao da su trećina djece s dijagnozom germinoma djevojčice, i tada mi je došlo u glavu', rekla je za Seventeen. I tada je rođena @miss_germinoma!

2. Haile, @hailethomas


Haile ima samo sedamnaest godina, ali već je osam godina aktivistkinja. Kada je imala 12 godina, osnovala je HAPPY (Zdrava Aktivna Pozitivno Svjesna Mladež) kako bi pomogla rizičnim zajednicama da dobiju hranu koja im je potrebna. Ona također ima svoj podcast u kojem intervjuira druge inspirativne žene i dijeli zdrave recepte na svom YouTube kanalu.

3. Megan, @bodyposipanda


Za divan profil ispunjen tjelesnom pozitivnošću, divnim selfijima i inspiracijom za kosu, slijedite Megan, aktivistkinju koja će u tvoj život donijeti puno pozitive, boja, plesa i sunca.

4. Sam, @samdylanfinch


Kao gej bloger, Sam raspravlja o svemu, od mentalnog zdravlja do poremećaja u prehrani. Također, on sa svima dijeli svoje putovanje koje je isprepleteno borbama s kojima se mnogi od suočavaju.

5. Pranjal, @itsaprandawg


Organizator društvene pravde i aktivist, Panjal se ne boji izreći svoje misli i inspirira one oko sebe.


6. Sara, @misssaramora


Suosnivačica Womens March Youth, Sara, je spremna promijeniti svijet. Slijedite njeno putovanje na Instagramu.

7. Noor, @nooraldayeh


Ova influencerica, Noor, koristi svoju platformu kako bi govorila o poremećajima u prehrani i svijesti o mentalnom zdravlju. Čak je i osnovala projekt Emocionalna edukacija, koji radi na stvaranju resursa za mentalno zdravlje.


Foto: Instagram Screenshot/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

[OMG] Selena Gomez više nije najpraćenija ženska osoba na Instagramu!

Nova hit Instagram poza preuzela profile poznatih djevojaka – Izgleda nenamješteno i zavodljivo

Shawn Mendes nije imao milosti za svoje fanove - objavio fotku na Instagramu od koje će ti stati srce

pozitiva sedam profila instagram profil influenceri

Još vijesti