Slika nije pronađena

Photoshop je cool stvar ako se koristi pametno. Naravno da je fora popeglati podočnjake ili sakriti koji prištić, ali nekima je očito jako teško stati samo na tome. Uži trbuh, veće grudi i tanje noge samo su neke od stvari koje ekipa najčešće radi kod uređivanja fotki.

I sve smo to prihvatili kao 'normalno', ali bed je kad netko stvarno jako zezne pa cijela priča izgleda nakaradno. Ovo su neki on najvećih photoshop failova ove godine.

1. Selena Gomez – u siječnju ove godine objavljena je fotka koju je objavio make up artist Hung Vanngo. Zid iznad Seleninog ramena je totalno zakrenut, a nitko nije uopće kužio zašto bi tu trebalo koristiti photosho


2. Little Mix
– također u siječnju cure su objavile novi spot, a oni opakog vida uočili su da u jednom trenutku bedro Jesy Nelson postaje opako tanje.

p.


3. Gigi Hadid – na naslovnici Voguea u ožujku svima je za oko zapela jaaaako duga ruka Gigi Hadid koja se proteže skroz do struka  Ashley Graham.


4. Kim Kardashian – Kim je snimala fotke za svoj brend  KKW Beauty, no jedna stvar je ispala opako čudno – njezina boja kože. Od kad ona ima tamnu p


5. Kris Jenner
– iako je željela pokazati svoj ravan trbuh, svi su gledali u čudno mršavu desnu ruku.

ut?



6. Emily Ratajkowski
– nakon poziranja za naslovnicu francuskog Madame Figaro i sama je Emily ostala u čudu (navodno). Njezine usne i grudi opako su narasle i glumica je rekla da nije tražila tkao nešto.


7. Alicia Vikander – kad je izašao plakat za Tomb Raider bilo je jednostavno nemoguće ne vidjeti prečudan vrat.


8. Solange – opako se naljutila nakon što je ekipa u  London Evening Standard  odlučila malo 'urediti' njezinu kosu. Dodali su instalaciju od pleenica, original su bile samo pletenice na glavi. Objavila je original i tražila ispriku.

Objavu dijeli Solange (@saintrecords)



9. Bella Thorne
– ovo je precool fail zapravo koji su samo rijetku skužili. Na plakatu za film The Babysitter ekipa je stavila dvije desne ruke Belle Thorne. Koji bed.


10. Lupita Nyong'o – još jedan bed s kosom imala je i oskarovka Lupita. Ekipa iz magazina Grazia U.K. Maknula je njezin rep. Fotografkinja se kasnije ispričala, ali Internet nikad ne zaboravlja.


Foto: Instagram/YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Cura postala hit na internetu zbog photoshopirane fotke – epic fail ili ttyl cool?

Budalasto ili genijalno? Uz pomoć photoshopa 'zasjao' na fotkama celebova

Moć photoshopa: 100-godišnjakinja postala mlada djevojka!

greške photoshop fail

Još vijesti