Slika nije pronađena
Tako se na primjer u Americi, održava svečana ceremonija dodjele diploma, tokom koje svi stave svoje 'odijelo' te jedino kako mogu personalizirati svoj outfit jest s odabirom cipela.

Za razliku od njezinih vršnjakinja, Sarah Agee je odlučila otići korak dalje i doći na ceremoniju, ni više ni manje, u crocsicama!



Kaže kako su sve njezine prijateljice razmišljale o tome koje štikle obuti, no ona se odmah sjetila crocsica. Iako nisu najljepše cipele, svi se možemo složiti da su jedne od udobnijih (ako ne i najudobnije). Na dan dodjele diploma, osim što se treba izgledati lijepo, treba i preživjeti cijeli dan u tim cipelama.


Stoga je Sarah odlučila napisati tweet upućen tvrtki Crocs, u kojoj pita koliko retweetova bi trebala dobiti, kako bi oni poslali svoje cipele za svih 124 cura koje su s njom sudjelovale na ceremoniji. Oni su tražili 2018 retweet, što su i dobili. I da, na kraju su zaista poslali 124 para cipela te su se cure pojavila na ceremoniji noseći - bijele crocsice!


Moramo priznati da nam je ovo prefora - i ideja ovih cura i realizacija tvrtke Crocs!

Bi li i ti na njihovom mjestu bila došla u crocsicama?


Foto: Twitter/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

U potrazi si za savršenim štiklama za maturalnu? Najljepše cipele već od 180 kn!

14 fensi štiklica koje bi si kupile da imamo love - jesi li za cipele s potpisom Kendall i Kyle ili one s imenom Katy Perry?

Možete li vjerovati? Ovo su najskuplje cipele na svijetu, a neke cure ih ne bi ni pogledate

ceremonija srednja škola Crocs

Još vijesti