Slika nije pronađena

Izgleda da nema opasnijeg trenutka u vezi od ovoga. Mnogi parovi krenu prebrzo žuriti u vezi i učiniti ju ozbiljnijom nego što stvarno je i onda dođe do prekida. Jedan korak koji je velika prekretnica u vezi za puno parova bude koban.

Možda se čini kao da je vaša veza čvrsta, ali jedan korak naprijed dok još niste spremni za njega, i gotovo, veza vam je na klimavim nogama. Možda je to bila greška koju su napravili i Camila Cabello i Shawn Mendes. Shemazing otkriva da taj jedan korak u vezi koji će za više od polovice veza (njih čak 56%) biti razlog za prekid je kada parovi odluče živjeti zajedno. Danas sve više i više mladih odlučuje prebrzo živjeti skupa iako su zajedno vrlo kratko. Već nakon godinu dana veze krene se razmišljati o ovome i to nije najbolja ideja.

Neki tako počnu živjeti zajedno već kada krenu na faks ili tijekom studiranja jer se čini kao dobra ideja. Već nakon 4-6 mjeseci zajedničkog života krenu problemi, a onaj najveći, koji prvi počne smetati i koji kao lavina pokrene sve ostalo je kada jedan od vas krene ostavljati razbacanu odjeću uokolo.

Problem može biti i ako ne živite službeno zajedno, ali počnete odjednom provoditi puno vremena u nečijem životnom prostoru, primjerice da dečko po nekoliko dana za redom prespava kod tebe ili je cijeli vikend, svaki vikend, kod tebe. Iako ne živite zajedno, ovako će se činiti kao da živite zajedno – i to može biti prevelik pritisak za vezu.

Pogledajte još:

Kojem je spolu prekid veze emocionalno teže podnijeti: Je li stvarno curama ili je to samo mit?

Kakvog se to tipa cura dečki boje? Jedna ih karakteristika na curama posebno plaši

Što se sve računa pod 'varanjem' u vezi? Ispada da dečki i cure nemaju baš ista mišljenja

veza najviše prekida Istraživanje Prekid

Još vijesti