Slika nije pronađena

Kada moramo dijeliti sobu s braćom i sestrama, često nastaju problematične situacije: imamo drugačije poimanje 'urednosti', nekome smeta buka, a netko uživa u glasnoj glazbi, netko voli spavati dugo, a netko se budi s prvim zrakama sunca.

Sestre i braću volimo najviše na svijetu, ali to ne mijenja činjenicu da nas dijeljenje sobe s njima ponekad izluđuje. Ovo su 'problemčići' na koje nailazimo kada dijelimo sobu sa sestrom:

#Uzima tvoje stvari bez pitanja, a kada ju pitaš gdje je tvoja plava majica, reći će da nema pojma. Uskoro ćeš ju naći kako viri ispod njenog kreveta – ali ne, nije ju posudila!#Ne možeš ju izbaciti iz sobe kada poželiš. Njena je koliko je i tvoja.#Ako je ona neuredna, cijela doba će biti neuredna i ti tu ništa ne možeš.#Kada se posvađate i ne pričate, svejedno morate biti jedna pored druge. Kako ćeš se ikada odmoriti od nje?#Vaši rasporedi spavanja moraju biti usklađeni ili će netko trpjeti tipkanje po tipkovnici i mobitelu do dva ujutro.#Pozvati frendicu da spava kod tebe je besmisleno jer ćete opet imati društvo – tvoju sestru!#Tebi se sviđa jednostavno, ona voli komplicirano. Ti želiš crno, ona želi žuto. Odustani – nikada se nećete usuglasiti oko uređenja sobe!#Možeš dobiti samo jednu stvar – biraj! Želiš li lakši pristup ormaru, ulaznim vratima sobe ili prozoru? Samo je polovica sobe tvoja#Nazvala te simpatija, a ti želiš u sobi razgovarati s njim? Zaboravi na privatnost, ona je tu


#Nikada nemaš dovoljno mjesta za svoje stvari bez obzira koliko je soba velikasoba sestra

Još vijesti