Slika nije pronađena
Nema ništa gore od hoda prema doma, kada znaš da ti se ne piše dobro jer `debelo´ kasniš. Bila si na dejtu (najbolje utrošenih 3 sata), ali problem je što si već odavno trebala biti doma. Mama ti je osam puta rekla `Da si se vratila do 10´, a sad je već 11. Smišljaš izlike (koji bi eventualno mogli proći), ali ništa ti ne pada na pamet.

Hjojj, ma za sve je kriv ON! Kad si s njim vrijeme prolazi kao ludo, a ni on ti ne pomaže nagovarajući te `daj hajde ostani još malo´. Zvuči poznato?

Marc Duran je našao `lukav´ način kako izvući svoju dragu iz upravo ovakvog problema. Ovaj je dečko odlučio osvojiti srce mame svoje cure Margaret, kako bi ju izvukao od neizbježne kazne, koja slijedi nakon što zakasniš doma.



Naime, 17-godišnji Marc poklonio je (curinoj) mami cvijeće i njezin najdraži sladoled te ostavio slatku poruku u kojoj se ispričava što je Margaret (njegovom krivicom) kasnila doma.

Margaret je `šerala´ ovaj znak pažnje na Twitteru i `zaradila´ brojne komentare i pohvale na račun svog dečka.



`Moja mama mu je oprostila, mislila je da je sladak i obazriv. Mislila je da je to super slatko i smijala se´, odgovorila je Margaret na pitanje da li ju je ovaj potez spasio kazne.


Moramo priznati da je Marc pravi šarmer, nije ni čudo što se mama nije ljutila (ne bismo ni mi).

Eh, da je bar više takvih dečkiju...


Foto: Twitter

S.T.R.

Kakav blam: Kći snimala video, a mama joj slučajno upala u sobu

Sedmogodišnjak iz Hrvatske napisao plan kako osvojiti curu - svi pričaju o njemu!

Prvi Hrvat kojem je to uspjelo: 17-godišnji maneken Gabrijel nosio Dior

veza kašnjenje doma dečko mama cura

Još vijesti