Slika nije pronađena

Ako se ponosiš palačinkama u obliku glave Mickeyja Mousea, pogledaj ovo. Nakon što vidiš što radi ovaj duo – otac i sin koji 'djeluju' pod nazivom Tiger Tomato – tvoj Mickey više neće izgledati posebno.

YouTube kanal  'Tiger Tomato' zahuktava se, a zadnji video na kojem prikazuju kako rade Elsu iz animiranog filma Snježno kraljevstvo ima preko 800 tisuća pregleda.

Duo iza ovih fantastičnih palačinki radije bi ostao anoniman, ali za ABC News su izjavili da se radi o ocu i sinu iz Melbournea iz Australije: Još uvijek nismo odlučili tko je Tiger (tigar), a tko Tomato (rajčica), rekao je tata. Ime smo osmislili dok smo jeli rajčice i gledali tigra. Smjesa za palačinke je prvi jestivi materijal s kojim smo radili i jednostavno smo zavoljeli ideju umjetnosti i hrane – povezane u jednome, objasnio je tata.

Inspraciju dobivaju od bebe u obitelji: Imamo 8-mjesečnu bebu u obitelji koja je okružena divnim likovima iz animiranih filmova pa smo pomislili da se i mi možemo pridružiti. Također nas inspiriraju i naši gledatelji. Zbilja uživamo u čitanju komentara koji su uglavnom pozitivni. Gledatelji nam često daju ideje i nadahnjuju nas da radimo još palačinki.

Ove komplicirane palačinke uzimaju više vremena za pripremu od običnih, a koliko je vremena potrebno ovisi o kompleksnosti dizajna i bojama koje koriste. Nakon što ih ispeku, uvijek ih pojedu, osim Else, nju su odlučili zadržati.

Osim na YouTube-u, pratiti ih možeš i na Facebooku.

Sviđaju li ti se ove palačinke?

L.B./izvor: ABC News

foto: screenshot/YouTube

Pročitajte još...

...Dan palačinki najbolji je 'blagdan' ikad – evo zašto!...

...I one imaju svoj dan – sretan vam Dan palačinki!...

...Neka moždane vijuge prorade: 5 vrsta hrane koje vas čine pametnijima!...

Otac i sin tiger tomato Palačinke melbourne sidney youtube

Još vijesti